Viikkohoroskooppi 7.8.-13.8.

Oinas (21.3. – 19.4.) Tällä viikolla sinulla on runsaasti energiaa ja päättäväisyyttä saavuttaa tavoitteesi. Luota vaistoihisi ja ota rohkeasti haasteita vastaan. Ihmissuhteissa kannattaa olla avoin ja kuunnella toisten näkemyksiä. Yhteistyö voi tuoda ratkaisevia etuja eteesi.

Härkä (20.4. – 20.5.) Viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa askelia kohti taloudellista vakautta. Ole tarkka raha-asioissasi ja vältä turhia riskejä. Tunteesi voivat olla ristiriitaisia, mutta älä anna niiden hallita päätöksentekoasi. Rentoutuminen ja itsehoito auttavat sinua pysymään tasapainossa.

Kaksonen (21.5. – 20.6.) Nyt on oikea aika verkostoitua ja laajentaa sosiaalista piiriäsi. Uudet tuttavuudet voivat tuoda mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Ole avoin uusille ideoille ja ota vastaan erilaisia näkökulmia. Kaipaat ehkä myös omaa aikaa ja hiljaisuutta, joten muista kuunnella itseäsi.

Rapu (21.6. – 22.7.) Tämä viikko kannustaa sinua keskittymään uraan ja ammatilliseen kehittymiseen. Ole valmis ottamaan vastuuta ja näyttämään kykysi. Työssäsi voi olla odottamattomia tilanteita, mutta luota omiin kykyihisi. Henkilökohtaisessa elämässäsi tarvitset läheisyyttä ja ymmärrystä.

Leijona (23.7. – 22.8.) Tällä viikolla painopiste on itsetuntemuksessa ja henkisessä kasvussa. Ole avoin itsesi kehittämiselle ja tutki, mitkä asiat tuovat sinulle todellista iloa ja tyydytystä. Muista myös pitää huolta fyysisestä hyvinvoinnistasi ja liikkua säännöllisesti.

Neitsyt (23.8. – 22.9.) Ihmissuhteet ovat nyt erityisen tärkeitä. Panosta läheisiin ja osoita heille, kuinka paljon heitä arvostat. Kommunikoi avoimesti ja vältä turhia ristiriitoja. Työssäsi voit saada lisää vastuuta, mutta se tuo myös mahdollisuuden näyttää osaamisesi.

Vaaka (23.9. – 23.10.) Tämä viikko tuo mukanaan mahdollisuuksia uusiin kokemuksiin ja seikkailuihin. Ole valmis ottamaan riskejä ja astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. Henkilökohtaisessa elämässäsi voi olla romanttisia hetkiä, joten anna rakkauden kukoistaa.

Skorpioni (24.10. – 22.11.) Nyt on aika keskittyä raha-asioihin ja taloudelliseen suunnitteluun. Ole tarkka budjettisi kanssa ja harkitse tarkkaan suurempia hankintoja. Työssäsi voit saada tunnustusta ja arvostusta ahkeruudestasi. Luota intuitioosi ja vältä liiallista epäluuloisuutta.

Jousimies (23.11. – 21.12.) Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus parantaa ihmissuhteitasi ja vahvistaa läheisiä siteitä. Kommunikoi avoimesti ja kuuntele toisia. Myös omat luovat harrastukset tuovat iloa elämääsi. Pyri löytämään tasapaino työn ja vapaa-ajan välille.

Kauris (22.12. – 19.1.) Keskity tällä viikolla omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Pohdi, mitä haluat saavuttaa ja mitkä askeleet vievät sinua kohti unelmiasi. Työssäsi voit joutua ratkaisemaan haastavia tilanteita, mutta luota osaamiseesi ja jämäkkään päätöksentekoosi.

Vesimies (20.1. – 18.2.) Viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda uusia ystävyyssuhteita ja verkostoitua eri ihmisten kanssa. Ole avoin ja aktiivinen sosiaalisissa tilanteissa. Myös henkilökohtainen kasvu ja itsetuntemus ovat tärkeitä teemoja tällä viikolla.

Kalat (19.2. – 20.3.) Tällä viikolla kannattaa keskittyä uraan ja ammatilliseen kehittymiseen. Ole avoin uusille mahdollisuuksille ja osoita rohkeutta tarttua niihin. Voit saada arvokasta palautetta ja tunnustusta työstäsi. Huolehdi myös omasta hyvinvoinnistasi ja lepää tarpeeksi.

4 kommenttia artikkeliin ”Viikkohoroskooppi 7.8.-13.8.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.