NEITSYT 24.8.–22.9.

Luonnekuvaus

Neitsyt on harkitseva, hillitty ja pikkutarkka sekä vähän vieno ja kaino horoskooppimerkki. Hän on hyvin siisti ja järjestelmällinen mitä tulee työhön tai kotiin. Kodin puhtaus on kaikki kaikessa, jos kyseessä on aito Neitsyt joko aurinkomerkkinä tai nousevana merkkinä. Hän ei yksinkertaisesti siedä epäsiistiä kotia tai työpöytää.

Myös tunnepuolella on oltava tietty järjestys ja siisteys. Tunteiden on oltava ikään kuin omissa lokeroissaan, samoin kuin elämän eri osa-alueiden. Rutiinit luovat turvaa, jos tähtimerkki tai nouseva merkki on Neitsyt. Suorittaminen voi kehittyä suorastaan ongelmaksi. Ihanteet voivat kulkea todellisuuden edellä.

Kulttuurimenot kiinnostavat monia Neitsyt-tähtimerkkisiä.

Neitsyt hioo yksityiskohtia tuskastuttavan kauan. Hänellä voi olla huono itsetunto, jota hänen tulee kehittää myös muulla tavalla kuin suorittamalla, koska se on epätervettä. Aito itsetunto rakentuu itsensä arvostamiselle ja arvon antamiselle asioille sellaisenaan. Kun Neitsyt vertaa itseään omaan ihanneminäänsä, niin siitä on leikki kaukana!

Vahvuudet:

Neitsyt on pitkäjänteinen ja aikaansaava, hyvin tehokas! Hän on myös väsymätön ja sitkeä sekä vastuuntuntoinen. Vastuullinen toiminta herättää myönteistä vastakaikua Neitsyen omassa ympäristössä. hän on myös intuitiivinen, jos hän sallii sen itselleen. Kyse ei ole niinkään empatiakyvystä kuin tarkkanäköisyydestä sekä kolmannesta silmästä; on kyse sitten tietoisesta tai tiedostamattomasta suorasta tietämisestä eli intuitiosta.

Heikkoudet:

Neitsyt voi olla liian kriittinen itseä tai toisia kohtaan. Joskus hän on jännittäjä sosiaalisissa tilanteissa tai kun jokin projekti on saatava maaliin aplodien kera. Suorittaminen voi tulla Neitsyen taakaksi myös terveyspuolella. Toisinaan hermostuva ja pidättyväinen sekä ylivarovainen.

Työ ja talous:

Tällä tähtimerkillä on paineita suoriutua aina vain paremmin. Pingottamisesta voi tulla paha tapa. Tuloshakuisuus on hyvä ominaisuus liike-elämässä. Merkin edustaja on myös arvostettu työntekijä ammatissa kuin ammatissa, koska hän on todellinen suoriutuja ja lankojen käsissä pitäjä. Neitsyt on myös vaikuttaja, yleensä pienemmässä mittakaavassa kuin Leijona.

Terveys:

Terveydessä on syytä kiinnittää huomiota riittävään lepoon ja lomailuun eli siihen, että malttaa levätä. Maltti on valttia monessakin mielessä. Erilaiset henkiset kriisit ovat mahdollisia, ellei hän osaa hellittää ja löysätä, kun siihen ilmenee tarvetta ihan arjen tasolla. Tarve suorittaa sekä jännittäminen voivat siirtyä silmiin erilaisiksi silmäsairauksiksi (mm. paineen tuntu) mutta myös käsiin (ranteet) ja jalkoihin (jalkaterät). Neitsyt saattaa kärsiä kylmyydestä ja jopa astmasta.

Ihmissuhteet:

Sporttinen Neitsyt löytää itsensä samanhenkisten ihmisten parista niin golfkentältä kuin kuntosalilta. Hän rakastaa kulttuuririentoja, joten siltäkin saralta voi löytyä sopivaa seuraa. Vältettävä liiallista asketismia ja vetäytymistä sosiaalisen elämän kustannuksella.

Onnenhetket:

Kotona oman kullan kainalossa tai työssä, kun jokin projekti on todella onnistunut. Toisaalta hän rakastaa urheilua, ainakin jos työ antaa sille tilaa. Myös urheilukentillä hän voi kokea monia onnenhetkiä.

Onnenkivet:

ametisti, lumihiutaleobsidiaani, granaatti, peridootti, unakiitti

Yksi kommentti artikkeliin ”NEITSYT 24.8.–22.9.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.