Viikkohoroskooppi 5.-6.2.

Oinas (21.3.–19.4.)

Tämä viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia inspiraation lähteitä työssäsi, joka voi johtaa innovatiivisiin ratkaisuihin. Ole avoin keskusteluille vanhemman kollegan kanssa; hänen neuvoistaan saattaa olla sinulle yllättävää hyötyä. Kokeile uutta harrastusta, joka auttaa sinua rentoutumaan ja palautumaan. Muista, että joskus paras tapa edetä on pysähtyä hetkeksi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Tällä viikolla sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota talousasioihin. Pieni budjetin uudelleenarviointi voi avata ovia odottamattomiin säästöihin. Ihmissuhteissasi saattaa ilmetä haasteita, mutta rehellinen ja avoin kommunikaatio osoittautuu avainasemassa olevaksi. Luonto kutsuu sinua, joten löydä aikaa ulkoilulle; se tasapainottaa mieltäsi ja kehoasi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Luovuutesi kukoistaa tällä viikolla, ja sinulla on mahdollisuus ratkaista monia ongelmia tuoreilla ideoilla. Sosiaaliset suhteet ovat rikastuttavia, mutta älä unohda kuunnella myös omaa sisäistä ääntäsi päätöksenteossa. Eräs yllättävä ehdotus työ- tai opiskelupaikalta saattaa vaatia nopeaa päätöksentekoa. Liikunta, erityisesti ryhmäliikunta, tuo uutta energiaa elämääsi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Viikko tuo mukanaan mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetuntemuksen syventämiseen. Töissä saattaa ilmetä tilanne, joka vaatii kompromissin tekemistä; lähesty sitä avoimin mielin. Perheen ja läheisten kanssa vietetty aika on erityisen arvokasta ja antoisaa. Kokeile uutta reseptiä tai ruokalajia kotona; se tuo iloa ja vaihtelua arkeen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Tämä viikko korostaa tarvetta löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Uusi projekti tai tehtävä voi tuntua aluksi ylivoimaiselta, mutta organisointikykysi ja päättäväisyytesi tuovat sinut läpi. Romanttiset suhteet saavat uutta syvyyttä, kun jaat tunteitasi rehellisesti. Luovuutesi on huipussaan; hyödynnä se jollakin taiteellisella alueella.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Tällä viikolla sinun kannattaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, erityisesti työssäsi, sillä ne voivat paljastaa sinulle uusia mahdollisuuksia. Vapaa-ajallasi saatat löytää mielenrauhaa meditaation tai joogan kautta, mikä auttaa sinua keskittymään olennaiseen. Ystävä saattaa tarvita tukeasi; ole läsnä ja kuunteleva. Matkustamiseen liittyvä unelma voi alkaa hahmottua.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Sosiaaliset tilanteet tuovat sinulle iloa ja uusia ystävyyssuhteita tällä viikolla. Työssäsi saavutat parhaiten tavoitteesi työskentelemällä tiiminä. Rakkauselämässäsi on aika ottaa rohkeita askeleita; älä pelkää näyttää tunteitasi. Kulttuuritapahtumat tai taiteen pariin sukeltaminen tarjoaa sinulle uusia näkökulmia ja inspiraatiota.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Tällä viikolla saatat kohdata haasteen, joka vaatii pitkäjänteisyyttä ja sisua. Älä kuitenkaan anna periksi; vastoinkäymiset ovat tilaisuuksia kasvaa. Henkilökohtaisissa suhteissasi voi ilmetä syvällisiä keskusteluja, jotka vahvistavat siteitä. Taloudellinen tilanteesi vaatii huomiota; ota aikaa suunnitellaksesi tulevaisuutta. Luonnon läheisyys auttaa sinua latautumaan.

Jousimies (22.11.–21.12.)

Matkustaminen tai uuden kulttuurin tutkiminen herättää mielenkiintosi ja laajentaa näkökulmaasi tällä viikolla. Työelämässäsi saatat kohdata tilaisuuden, joka vaatii rohkeutta ja luovuutta. Ystävyyssuhteet ovat korvaamattomia; arvosta niitä ja ota aikaa ystäviesi kanssa. Fyysinen kuntoilu, kuten juokseminen tai pyöräily, tuo sinulle uutta energiaa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Viikko tuo mukanaan tilaisuuksia ammatilliselle kehittymiselle. Ota vastaan haasteet, sillä ne johtavat sinut uusille urapoluille. Perhesuhteet ovat etusijalla; viettäkää aikaa yhdessä ja vahvistakaa siteitänne. Taloudellinen suunnittelu ja säästäminen ovat tärkeitä, mutta älä unohda nauttia elämästä ja sallia itsellesi pieniä iloja.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Tämä viikko kannustaa sinua jakamaan ideoitasi ja visioitasi laajemmin, mikä voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin. Ihmissuhteet saavat uutta syvyyttä, kun jaat kokemuksiasi ja unelmiasi. Luovat projektit tai harrastukset tuovat iloa ja tyydytystä. On aika miettiä tulevaisuuden suunnitelmia; ole rohkea ja seuraa sydäntäsi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää henkistä ymmärrystäsi ja intuitiota. Työelämässäsi kohtaat tilanteita, jotka vaativat empatiaa ja ymmärrystä. Rakkauselämässä on aika avata sydämesi ja jakaa syvempiä tunteitasi. Luova ilmaisu, kuten kirjoittaminen tai maalaaminen, auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi ja löytämään sisäisen rauhan.

Talousasioissa kannattaa muutenkin olla tarkkana. Älä maksa liikaa korkoja, äläkä ota liikaa lainoja – parempi on yhdistellä lainat ja vähentää kuukausikuluja- saatavilla on lainaa heti verkkopalveluiden kautta kilpailutettuna.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.