Kaksoset 22.5. – 21.6.

Luonnekuvaus

Kaksonen on kommunikoiva ja joskus aika puheliaskin horoskooppimerkki. Hänellä ovat usein hyvät kirjoitus- ja puhetaidot. Vireä ajattelu ajaa häntä eteenpäin elämässä.

Kaksonen on toisinaan tuuliajolla ilman selvää suuntaa. Utelias ote elämään yhdistyy terävään älyyn ja hiottuihin sosiaalisiin taitoihin. Kulttuuri ja taiteet kiehtovat tavallista enemmän. Myös mystiikka ja jopa politiikka puhuttavat Kaksosia.

Uteliaana luonteena Kaksonen voi kysellä ja ottaa asioista selvää. Hän haluaa tietää ja olla selvillä tapahtumista. Terävä ja nopea ajatustoiminta johtaa asiasta kuin asiasta kommunikointiin.

Vahvuudet:

Joustava ja sovitteleva luonne, joka välttelee riita- ja ristiriitatilanteita. Väistyy mieluummin tieltä kuin taistelee. Kujeileva ja leikkisä sekä ilmava mutta myös vastuullinen.

Heikkoudet:

Liiallinen idealismi sekä haikaileminen sen sijaan, että tekisi asioille jotakin. Vailla suuntaa eläminen ja oleminen.

Työ ja talous:

Hyvä puhuja ja kommunikoija sekä tiedottaja. Ajatus lentää, joten Kaksoset sopivat opettajiksi ja puhujiksi sekä suunnittelijoiksi. Heille sopivat asiantuntijatehtävät ja myyntityö, joissa tarvitaan sosiaalista lahjakkuutta.

Kaksoset kaipaavat vaihtelua sosiaaliseen elämäänsä, mistä syystä heitä voi kohdata missä milloinkin. Jotkut heistä ovat kunnostautuneet valokuvauksessa joko työssä tai vapaa-ajalla.

Terveys:

Niska- ja pään alueen vaivat, koska Kaksoset tekevät paljon ajatustyötä. Hermosto ja verisuonisto on syytä pitää hyvässä kunnossa, koska Kaksosilla on taipumusta jännittämiseen. Kyse ei ole sosiaalisesta vaan elämänkulusta johtuvasta jännityksestä.

Ihmissuhteet:

Kaksoset on miellyttävä juttukaveri, joka on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja heidän tarinoistaan. Jos osaat kertoa hyviä tarinoita, niin Kaksosesta saat paitsi kuuntelijan, myös mielenkiintoisen tarinankertojan.

Onnenhetket:

Sisustaminen, käsityöt, puutyöt, rakennusprojektit ja sen sellaiset puuhat saavat Kaksoset innostumaan. Myös valokuvaus.

Onnenkivet:

fluoriitti, serpentiini, sitriini, smaragdi

Yksi kommentti artikkeliin ”Kaksoset 22.5. – 21.6.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.