Päivähoroskooppi 11.8.2023

Astrologinen katsaus perjantaihin 11. elokuuta 2023

Päivän horoskooppi: Tarpeettomat rajoitteet saattavat estää etenemistämme tänään. Kun voimakas Mars kohtaa vastarintaa haavoittuneelta Chironilta klo 8.11 EDT, saatamme todennäköisesti olla turhautuneita siitä, että mikä tahansa haluamamme tekeminen on yhtäkkiä monimutkaisempaa kuin sen tarvitsisi olla. Kevytmielinen Kaksoset Kuu ei myöskään ole samaa mieltä utuisen Neptunuksen kanssa, mikä tekee selkeän viestinnän löytämisestä vaikeaa. Kun Kuu siirtyy hoivaavaan Rapuun, saatamme pystyä vetäytymään toiminnasta. Vastauksilla pitäisi olla tilaa tulla esiin, kun lopetamme niiden tavoittelemisen

Mitä voimme oppia

Tämä päivä kannustaa meitä käsittelemään vastoinkäymisiä ja hidasteita maltillisesti. Vaikka saattaa olla houkuttelevaa tuntea turhautumista tilanteen monimutkaisuudesta, voimme hyötyä siitä, että otamme askeleen taaksepäin ja tarkastelemme tilannetta laajemmin.

Marsin ja Chironin yhteentörmäys voi tuoda esiin vanhoja haavoja ja epävarmuutta. On tärkeää käsitellä näitä tunteita myötätuntoisesti ja antaa itsellemme lupa olla haavoittuvaisia. Muistakaamme, että joskus vastoinkäymiset voivat opettaa meille arvokkaita läksyjä ja auttaa meitä kasvamaan henkisesti.

Kun Kuu siirtyy Rapuun, voimme löytää lohtua ja turvaa omista tunteistamme ja läheisistä suhteista. Tämä on hyvä aika keskittyä itsehoitoon ja huolehtia omasta hyvinvoinnista. Vaikka selkeän viestinnän löytäminen voi olla vaikeaa, voimme silti ilmaista itseämme ja tarpeitamme läheisille ihmisille.

Tärkeintä on muistaa, että vaikka päivä voi tuoda mukanaan haasteita, meillä on voimaa ja kykyä selviytyä niistä. Antakaamme itsellemme aikaa ja tilaa prosessoida tunteitamme ja etsiä ratkaisuja rauhassa.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 32 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.