KALAT 19.2.–20.3

Luonnekuvaus

Kalat ovat taipuvaisia haaveiluun. Heillä voi olla voimakas mielikuvitus ja heidät voikin usein löytää omista maailmoistaan. Heidän silmissään voi olla hieman utuisa katse, mutta toisaalta kun Kalat haluaa keskittyä, hän on siinä mestari.

Tietynlainen fantasianomainen suhtautuminen todellisuuteen seuraa merkkiä minne ikinä he menevätkään. He ovat usein pidettyjä. Vanhemmalla iällä he saattavat hautautua liiaksi mukaviin kotioloihin, jolloin heidän sosiaalinen elämänsä on vaakalaudalla.

Kalat on hyvin herkkä ja kuulosteleva tähtimerkki, joka ei juuri koskaan korosta itseään. Jos tällaista ilmenee, niin nouseva merkki voi olla hyvin itsetietoinen.

Vahvuudet:

Hyvin sopeutuvainen ja toisten tunteet huomioon ottava. Tämä tähtimerkki pitää yksinkertaisista asioista ja he ovat hyviä tunnelmanluojia. He ovat sekä rauhanomaisia että seurallisia.

Heikkoudet:

Yliherkkyys ja alttius kritiikille, jolloin Kalat voi toden teolla pahoittaa mielensä. Toisinaan Kalat salailevat todellisia ajatuksiaan tai tunteitaan, jolloin heistä on vaikea saada otetta.

Työ ja talous:

Kalat on tähtimerkki, jonka voisi helposti kuvitella taiteilijaksi. Tosin hän ei ehkä saisi aikaiseksi sitä, mitä hänen pitäisi tietyssä työpäivässä, joten on turvallisempaa valita jokin tavallinen työ. Se voi olla mitä tahansa liike-elämän palveluksesta terveydenhuoltoon. He haluavat salaa onnistua, mutta status itsessään ei motivoi heitä.

Terveys:

Toisinaan tunteissa vellovat Kalat sortuvat alkoholismiin. Heidän olisi hyvä keksiä jokin liikunnallinen harrastus tai käsillä tekemistä, jotta he voisivat hyvin myös vanhoina. Kaloja voivat vaivata vatsataudit ja lihasjännitykset, koska he odottavat joskus itseltään liikoja.

Ihmissuhteet:

Kalat on hyvin sopeutuvainen myös ihmissuhteissa, joten häneltä ei kannata odottaa ylimääräistä draamaa. Sovitteleva ja aikuismainen käytös kuvastavat häntä, ellei astrologisella kartalla ole vahvana muuta vaikutusta tai ellei häntä ole kohdeltu lapsena alentavasti.

Parisuhteissa Kalat ovat omimmillaan ja he sitoutuvat mielellään kumppaniinsa. Kalatkaan eivät aina pysty kaikkeen, joten he voisivat joskus olla armollisempia itselleen.

Onnenhetket:

Luova ja taiteellinen toiminta tekee heidät onnellisiksi. Koti on tärkeä, joten he kokevat myös kotona monia onnen hetkiä niin lasten kuin lastenlasten kanssa. Musiikki ja taide tarjoavat elämyksiä.

Luonto on täynnä taikaa.

Onnenkivet:

ametisti, hematiitti, fluoriitti, heliotrooppi eli verikivi, kuukivi, turkoosi

Yksi kommentti artikkeliin ”KALAT 19.2.–20.3”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.