Rapu 22.6. – 22.7.

Luonnekuvaus

Rapu on tähtimerkeistä perhe- ja kotikeskeisin. Hän hakee turvaa ja suojaa oman tilansa saksillaan. Ravut asettuvat helposti puolustuskannalle, erityisesti kun he pelkäävät itsensä tai läheistensä puolesta. He voivat olla myös erinomaista seuraa, kun he tuntevat olonsa kotoisaksi.

Rapu mielellään muistelee menneitä aikoja. Rakkaiden ihmisten on oltava häntä lähellä, jotta hän voi hyvin. Rapu on hyvin huolehtiva ja usein rakastaa lapsia. Myös eläimet ovat lähellä hänen sydäntään. Hoivaaminen on hänen juttunsa.

Kun haluat saada Ravun huomion, niin kysy häneltä: Miltä se sinusta tuntuu? Tunteet ovat kaikista tärkeimmät elämän indikaattorit Ravun elämässä.

Vahvuudet:

Työteliäs ja sitoutumiskykyinen. Antautuva ja läsnä oleva. Ravussa on iso annos perinteistä maailmanparantajaa pehmeällä ja helposti lähestyttävällä tavalla. Rapu ei ole riehakas, mutta hänellä on periaatteita, joiden puolesta hän on valmis myös toimimaan. Hän on lempeä ja hillitty. Itsensä unohtaessaan hän on empaattinen ja ystävällinen henkilö, jonka kanssa on helppo keskustella.

Heikkoudet:

Joskus huolenpito menee liiallisuuksiin, jolloin Rapu väsyttää sekä itsensä että toiset. Huolehtiminen on hyväksi silloin, kun se ei mene murehtimisen puolelle. Ailahtelevat tunteet ja tunnevaihtelut voivat vaivata. Katkeruutta ja heikkoa itsetuntoa voi ilmetä. Keuhkot kärsivät kylmästä.

Työ ja talous:

Rapu sopii erinomaisesti terapeutiksi ja parantajaksi kuten psykologiksi tai sairaanhoitajaksi. Ammatillinen koulutus suojaa häntä, koska se estää häntä vaipumasta liian syviin vesiin. Muiden ongelmat voivat kulkeutua Ravun kotiin saakka, mikä ei ole suositeltavaa.

Rapu sopii myös liike-elämään esimerkiksi kirjanpitäjäksi, koska hän on hyvin tarkka.

Terveys:

Ravun tunne-elämä on sen verran syvällistä, että hänen tunteensa voivat vaihdella ääripäiden välillä. Tunnepuolen asiat saattavat ilmetä mielenterveyshäiriöinä kuten paniikkihäiriönä mutta myös terveydellisinä vaivoina kuten diabeteksena. Myös tunnesyöminen on diabeteksen taustalla.

Ihmissuhteet:

Rapu aistii ja suorastaan tuntee ihmisten emotionaaliset tarpeet ihollaan, joten tässä suhteessa häntä ei voi huijata. Psykologinkin roolista hänet voi tavata niin keittiöstä kuin klinikalta.

Rapu rakastaa romantiikkaa ja omaa reviiriä, mistä syystä mustasukkaisuus voi vaivata.

Tarvitsevuus ja riippuvuus voivat olla häiritseviä ihmissuhteissa. Läheisriippuvuutta vältettävä, koska Rapu saattaa elää liiaksi toisten kuten lastensa kautta.

Onnenhetket:

Parhaat hetket ovat oman kullan kainalossa tai perheen parissa. Rapu on onnellisimmillaan, kun hän saa selvää omista tunteistaan ja monimutkaisesta tunnemaailmastaan. Voimakas tunne-elämä on sekä vahvuus että heikkous. Hiljaisuus on Ravulle suorastaan parantavaa.

Onnenkivet:

karneoli, smaragdi

Yksi kommentti artikkeliin ”Rapu 22.6. – 22.7.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.