Viikkohoroskooppi 29.1.-4.2.

Oinas (21.3.–19.4.)

Tämä viikko tuo sinulle uusia näkökulmia luovuuden alueella. Kokeile jotain uutta ja yllättävää, joka haastaa sinut ajattelemaan eri tavalla. Taloudelliset päätökset ovat edessä, mutta ne tarjoavat myös mahdollisuuksia kasvuun. Tärkeä keskustelu ystävän kanssa voi avata ovia yllättäviin suuntiin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Viikko alkaa hitaasti, mutta älä anna sen lannistaa sinua. Etsi inspiraatiota ympäristöstäsi, erityisesti luonnosta. Jokin uusi harrastus voi tarjota sinulle uudenlaisen energianlähteen. Ole avoin epätavallisille ehdotuksille työssä tai koulussa, ne voivat johtaa mielenkiintoisiin tuloksiin.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tämä viikko on hyvä aika keskittyä henkilökohtaiseen kehitykseesi. Kokeile meditaatiota tai mindfulness-harjoituksia rauhoittaaksesi mielesi. Urasi osalta voit odottaa odottamatonta tunnustusta, joka ei liity suoriin saavutuksiisi. Hyväntekeväisyystyö tai vapaaehtoistyö voisi tuoda sinulle uuden näkökulman elämään.

Rapu (21.6.–22.7.)

Viikko tuo mukanaan mahdollisuuksia oppia uusia taitoja, jotka voivat olla hyödyllisiä tulevaisuudessa. Matkustaminen, jopa lyhyet matkat, voivat avata silmäsi uusille ideoille. Ole valmis ottamaan riskejä uusilla luovilla alueilla. Ihmissuhteissasi on aika kokeilla uusia tapoja viestiä ja ilmaista itseäsi.

Leijona (23.7.–22.8.)

Keskity tällä viikolla terveyteesi uusilla tavoilla. Ehkä kokeilet uutta liikuntamuotoa tai ravitsemussuunnitelmaa. Työssäsi saatat kohdata haasteita, jotka vaativat luovaa ongelmanratkaisua. Tämä on hyvä aika miettiä taloudellisia tavoitteitasi ja suunnitella niiden saavuttamista pitkällä aikavälillä.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Viikko tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetutkiskeluun. Vältä kiirehtimästä päätöksiä; anna itsellesi aikaa miettiä. Saatat löytää uuden intohimon tai harrastuksen, joka vie sinut odottamattomiin suuntiin. Ihmissuhteissa on aika antaa ja vastaanottaa tukea uusilla tavoilla.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Tämä viikko korostaa tarvetta tasapainoon ja harmoniaan elämässäsi. Kokeile uusia tapoja järjestää päivittäisiä rutiinejasi. Älä pelkää kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista. Henkilökohtainen projekti tai luova työ voi tuoda sinulle suurta tyydytystä ja iloa.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Viikon aikana saatat kohdata tilanteita, jotka haastavat sinua ajattelemaan laatikon ulkopuolella. Tämä on hyvä aika verkostoitua ihmisten kanssa, jotka eivät kuulu tavalliseen piiriisi. Kokeile uusia tapoja lähestyä työtäsi tai opintojasi. Luovuutesi on avainasemassa ratkaistaessa monimutkaisia ongelmia.

Jousimies (22.11.–21.12.)

Nyt on aika keskittyä itsesi kehittämiseen. Harkitse uuden kielen oppimista tai kulttuuritapahtuman osallistumista. Työssäsi voit kokea uudenlaista inspiraatiota, joka johtaa innovatiivisiin ideoihin. Tämä on myös hyvä viikko suunnitella tulevaisuutta ja asettaa uusia tavoitteita.

Kauris (22.12.–19.1.)

Viikko tuo mukanaan mahdollisuuksia rauhoittumiseen ja syvempään itsetutkiskeluun. Kokeile uusia rentoutumistekniikoita tai harkitse luovan kirjoittamisen aloittamista. Työelämässä saatat kohdata odottamattomia tilanteita, jotka vaativat nopeaa ajattelua ja joustavuutta. Keskustelut läheisten kanssa voivat olla erityisen merkityksellisiä.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Tämä viikko on omistettu uusien ideoiden tutkimiselle. Osallistu seminaareihin tai verkkokursseihin, jotka laajentavat näkökulmaasi. Luovuutesi voi kukoistaa uusilla tavoilla, erityisesti taiteen ja muotoilun alueilla. Ihmissuhteissa on hyvä aika kokeilla uusia kommunikaatiotapoja.

Kalat (19.2.–20.3.)

Nyt on aika keskittyä sisäiseen kasvuun ja itsesi kehittämiseen. Kokeile uusia henkisiä harjoituksia tai tutustu erilaisiin filosofioihin. Työssäsi on aika ottaa vastuuta uusista projekteista, jotka haastavat sinut ajattelemaan toisin. Luovuus ja unelmointi voivat tuoda sinulle uusia mahdollisuuksia.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.