Päivähoroskooppi 13.8.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 13.8.23

Päivän horoskooppi: Toiveillamme saattaa olla yllättävää voimaa tänään. Hoitava Rapu Kuu tekee sekstiilin anteliaan Jupiterin kanssa, vakuuttaen meille, että ansaitsemme kaiken haluamamme. Sitten intohimoinen Aurinko yhtyy aistillisen Venuksen kanssa klo 7.16 EDT. Venus on edelleen peruuttavassa liikkeessä, joten mahdolliset haasteet, joita kohtaamme suhteiden tai talouden saralla, voivat voimistua hänen yhtymänsä myötä valaisevaan Aurinkoon. Luna tekee neliön herkän Chironin kanssa, tuoden esiin vaikeita tunteita. Uhriutumisen tunne ei vie meitä eteenpäin, mutta ehkä Kuun lopullinen sekstiili aktiivisen Marsin kanssa tekee sen.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden tarkastella syvemmin omia halujamme ja tarpeitamme. Rapu Kuun ja Jupiterin positiivinen yhteys voi auttaa meitä ymmärtämään, että meillä on oikeus tavoitella onnea ja runsautta elämässämme. Vaikka Venus onkin peruuttavassa liikkeessä ja saattaa tuoda esiin haasteita, voimme käyttää Aurinko-Venus-yhtymän voimaa selventämään, mitä todella arvostamme ja tarvitsemme läheisissä suhteissamme ja taloudellisessa tilanteessamme.

Lunan neliö Chironille voi tuoda mieleemme menneitä haavoja ja tunteita, jotka ovat saattaneet jäädä käsittelemättömiksi. On tärkeää olla lempeä itsellemme ja muistaa, että menneisyyden kokemukset eivät määrittele meitä. Sen sijaan voimme hyödyntää tätä energiaa kasvun ja parantumisen mahdollisuutena.

Lopuksi, Kuun sekstiili Marsille voi tarjota meille tarvittavaa vauhtia ja motivaatiota tarttua toimeen. Voimme kanavoida tämän energiaa konkreettisiin askeleihin kohti tavoitteitamme. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että aktiivisuuden tulisi olla tasapainossa itsemyötätunnon ja huolenpidon kanssa.

Kokonaisuudessaan tämä päivä kannustaa meitä tutkimaan syvemmin itseämme ja pyrkimään tasapainoon omien toiveidemme ja tarpeidemme kanssa. Muista kuunnella sisäistä ääntäsi ja toimia lempeästi kohti omaa hyvinvointiasi.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 32 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.