VESIMIES 21.1.–18.2.

Luonnekuvaus

Vesimies on aina vähän maanpinnan yläpuolella ja omissa ajatuksissaan mutta hän ei varsinaisesti haihattele. Hän on hyvin käytännönläheinen ja ajattelevainen mutta myös erityisen riippumaton. Hänellä on oltava sopivasti virikkeitä, koska hän myös kyllästyy melko helposti.

Vesimies ilmaisee vain vähän tunteitaan tai ei tunnista niitä lainkaan. Hänen tahtonsa voi olla hukassa myös häneltä itseltään, jolloin tarvitaan kekseliäisyyttä ja käytännöllisyyttä. Viileä älyllisyys voi hämmentää.

Tunteet raapaisevat pintaa vain harvoin ja toden ollessa kysymyksessä. Vesimies saattaa antaa suvereenin vaikutelman.

Vahvuudet:

Innovatiivinen, kekseliäs ja älykäs sekä ulospäin suuntautunut. Riippumaton luonne, mikä voi olla sekä heikkous että vahvuus. Seurallisena luonteena Vesimiehellä on laaja ja monimuotoinen tuttavapiiri.

Heikkoudet:

Itsepäisyys ja näköalattomuus sekä arvaamattomuus. Aina ei vain voi tietää, mitä Vesimiehen päässä liikkuu. Hänellä on voimakas tahto, kun hän sille päälle sattuu, mitä voi pitää myös hyveenä. Hänen tahtonsa ei aina ota huomioon toisia, mistä syystä vesimerkit voivat pettyä.

Työ ja talous:

Vesimies on hyvä viestijä. Hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vesimiehet toimivat muun muassa palvelualoilla ja opetuksessa sekä lääkäreinä, koska he ovat kiinnostuneita ihmisistä.

Terveys:

Päänsäryt voivat vaivata. Samoin väsymys, koska Vesimiehellä on taipumusta viettää aikaa ”ilmassa”. Maadoittuminen on todella tärkeää ja se onnistuu luonnossa. Immuunipuolustukseen kannattaa panostaa, jos on tavallista enemmän tekemisissä ihmisten kanssa.

Ihmissuhteet:

Uskolliset ja lojaalit Vesimiehet pitävät ystävät ja rakastetut lähellään. Tietty etäisyyden tarve ja riippumattomuus voivat vaikuttaa välinpitämättömyydeltä. Vesimiehen käytöstä voi olla vaikea ennakoida.

Onnenhetket:

Läheisten ja lasten kanssa. Onnistumiset työpaikalla ruokkivat onnistumisia. Vesimiehet viihtyvät ulkomailla kohteissa, joissa voi tavata muita maailmanmatkaajia.

Onnenkivet:

ametisti, granaatti, hematiitti, lapis latsuli, turkoosi, zirkoni

Yksi kommentti artikkeliin ”VESIMIES 21.1.–18.2.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.