KAURIS 22.12.–20.1.

Luonnekuvaus

Kauris on melko tasainen eläinradan merkki, jolta ei voi odottaa isoja yllätyksiä. Hän osaa pitää asiat visusti omana tietonaan. Sukupolvet vaihtuvat, mutta kauriit etsii niistä pysyvyyttä. Siksi omistukset ja vanhat esineet voivat olla hänelle tärkeitä. Ilman perinteitä maailma muuttuu kaaokseksi ja sukupuoliroolit menevät uusiksi, mikä ei sovi perinteiselle Kauriille. Perinteisesti he kuitenkin joustaa tietyssä määrin yhteiskunnallisissa muutoksissa.

Kauris on pidättyväinen ja hillitty, jopa arvokas. Omaa arvoaan hän mittaa joskus liiaksi materialla. Materia on Kauriille melko tärkeää myös sen suhteen, mitä se mahdollistaa. Hän haluaa voida hyvin ja pitää itsestään, myös ulkonäöstään, hyvää huolta. Hän on kysytty työelämässä, koska hän on iloinen ja avulias puurtaja. Joskus maalliset asiat korostuvat liiaksi esimerkiksi terveyden kustannuksella.

Vahvuudet:

Ahkera, käytännöllinen ja iloinen sekä neuvokas. Hyvin avulias, myös omalla kustannuksellaan. Kauris ei osaa pyytää apua, ellei hän sitä koe ansainneensa. Sosiaalisesti taitava tähtimerkki.

Heikkoudet:

Ylpeys, mistä syystä Kauris voi antaa viileän vaikutelman. Hän on myös aluksi varovainen ihmissuhteissa, koska hän testaa aluksi sen, kuinka luotettava vastapeluri on. Hän ei anna yhtäkään syytä vedättää. Hän haluaa olla ihmissuhteissa tilanteen päällä, mikä voi vaikeuttaa todelliseen Kauriiseen tutustumista. Vaarana uhrautuminen, jolloin Kauriista tulee katkera.

Työ ja talous:

Työssään merkin edustaja on tehokas ja omistautuva, joskus liiankin kanssa. Hän nimittäin ajaa itsensä helposti loppuun, jolloin siunauksellinen työelämä muuttuukin toisenlaiseksi. Kauriin olisi hyvä niin toimistossa kuin ulkotöissäkin keskittyä vähemmän tekemiseen ja enemmän olemiseen. Vähemmän on enemmän palvelisi kaikkia; myös työnantajaa. Kauris saattaa hakea liikaa tunnustusta itsensä ulkopuolelta, mikä voi rasittaa paitsi häntä, myös hänen läheisiään.

Kauris ja menestys kohtaavat aina.

Terveys:

Kauriin terveys seisoo tai kaatuu sen varassa, kuinka altis hän on stressaantumaan. Stressi hiipii helposti päästä varpaisiin aiheuttaen muun muassa vatsanpuruja ja kireitä lihaksia siellä sun täällä. Kauris ei juuri sairaslomalla raaski olla, koska hän on hyvin työorientoitunut, mutta hän joutuu hoidattamaan itseään.

Ihmissuhteet:

Hyvä ystävä, joka pitää sen minkä lupaa, myös salaisuudet. Ihmissuhteissa vallitsevat joskus kulissit, erityisesti avioliiton ollessa kyseessä. Kauris ei halua näyttää epäonnistumistaan, joten kulissit pitävät. Tähän liittyy myös vaatimus kodin siisteydestä ja jopa näyttävyydestä.

Kauris on sitoutumiskykyinen ja -haluinen.

Onnenhetket:

Hieronta tai itsensä kohentaminen on mitä parasta onnea. Myös koti ja läheiset ihmissuhteet tekevät Kauriin arjesta riittävän hyvän, kunhan kotiin ei tarvitse homehtua. Kauris ei kestä liian kauan neljän seinän sisällä olemista. Hän matkustelee mielellään.

Onnenkivet:

ametisti, fluoriitti, granaatti, jaspis, malakiitti, savukvartsi, tiikerinsilmä

4 kommenttia artikkeliin ”KAURIS 22.12.–20.1.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.