Härkä 21.4. – 21.5.

Luonnekuvaus

Härkä rakastaa kaikkea yltäkylläistä ja laadukasta. Nautinnot ja aistilliset hetket kuuluvat Härän elämään sen oleellisina asioina. Tällä horoskooppimerkillä on hyvä maku, kun kyse on palvelun tai tuotteen laadusta. Sen on oltava just eikä melkein. Makumieltymykset voivat olla niin kulinaristisia kuin merkkivaatteisiin liittyviä. Materia kiehtoo Härkää enemmän kuin monia muita horoskooppimerkkejä. Häntä ei kuitenkaan motivoi niinkään raha vaan se, mitä sillä voi tehdä kuten luoda turvaa. Tulevaisuuden on oltava turvattu myös taloudellisesti. 

Härkä on hyvin fyysinen merkki, joka arvostaa elämää ja sen pieniä, suuria nautintoja. Hyvä ruoka, juoma ja seura sopivat hänelle. 

Vahvuudet:

Kärsivällinen, harkitseva ja aikaansaava sekä sitoutumiskykyinen. Joidenkin tähtimerkkien mielestä Härän kärsivällisyys on vain hitautta tai laiskuutta. Härkä opettaa muille sitä, mikä palkinto seuraa kärsivällisyydestä: se on mielenrauha.

Heikkoudet:

Jääräpäisyys, laiskottelu ja muutosvastarinta. Härästä voi tulla katkera, jos hän joutuu pettymään elämässään pahasti. Kyseessä voivat olla niin ihmissuhteet kuin työkuviot. Härkä saattaa antaa raha-asioille liikaa painoarvoa, jolloin hänen elämänilonsa kärsii.

Työ ja talous:

Härkä arvostaa rahan tuomaa turvaa ja vakautta, mistä syystä hän voi palvella onnistuneesti yhteiskuntaa virkamiehenä tai vaikka yrittäjänä. Jotta riskit olisivat hänelle mieluisia, niiden ottamista seuraavan palkinnon on oltava riittävän suuri.

Terveys:

Ruoansulatus- ja selkävaivat. Selkäranka voi olla koetuksella, koska Härkä huomaa, ettei kaikilla olekaan selkärankaa, mikä siirtyy tunteena hänen selkäänsä ja erityisesti sen keskikohtaan. Rasvainen ruoka tai alkoholi voi muodostua ongelmaksi. Ylensyöntiä. Liikunta tekee hyvää.

Ihmissuhteet:

Hyvä seura on Härälle tärkeää, eikä hän juuri perusta draamalle. Nuorempana alttius juhlintaan ja liialliseen alkoholinkäyttöön. Härän vointi on suoraan verrannollinen hänen seuraansa.

Onnenhetket:

Maanläheisenä merkkinä Härkä arvostaa yksinkertaisia iloja kuten elokuvien katselua ja mökkeilyä. Tärkeintä on laatu tai laatuaika.

Onnenkivet:

punainen jaspis, ruusukvartsi, smaragdi, unakiitti

Yksi kommentti artikkeliin ”Härkä 21.4. – 21.5.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.