LEIJONA 23.7.–23.8.

Luonnekuvaus

Leijona on eläinradan kuninkaallinen ja jopa hieman ylpeä itsestään, erityisesti jos hän on onnistunut saavuttamaan mainetta ja kunniaa. Tätä tähtimerkkiä syytetään usein suuresta egosta. Leijona voikin olla persoona isolla P:llä kuten Madonna.

Yleisesti ottaen Leijona on hyvä ystävä ja lojaali liikekumppani. Hän on rehellinen, individualistinen ja tyylikäs. Leijonaan voi luottaa, kunhan valta ei ole noussut hänen päähänsä. Elämässään hän osoittaa intohimoa ja luovuutta.

Vahvuudet:

Energinen kesämerkki. Hyvä itseilmaisu ja rohkeus ovat Leijonan valttikortit. Kauneuden tajua ja omaa tahtoa sekä päättäväisyyttä. Omanarvontuntoinen ja jopa ylväs.

Heikkoudet:

Haluaa joskus olla ihailun kohteena liiankin kanssa. Dominoiva ja määräilevä sekä mustasukkainen. Liian ylpeä. ”Ylpeys käy lankeemuksen edeltä.” Turhamaisuus.

Työ ja talous:

Merkin edustaja on yleensä luontainen esiintyjä. Vaikka hän ei puheita pitäisikään, niin hän haluaa olla esillä tai ilmaista itseään. Leijonan luovuus tukahtuu, jos hän ei saa palautetta.

Niin työssä kuin harrastuksissa Leijona haluaa saada jotakin aikaan. Vaikuttaminen isoilla areenoilla on hänen juttunsa. Nouseva tai kuumerkki esimerkiksi Kaloissa, Ravussa tai Vesimiehessä tasaa Leijonan tulista luonnetta.

Terveys:

Sydänterveyteen on syytä kiinnittää erityistä huomiota, koska Leijona on kova stressaamaan. Voi pureskella kynsiään tai repiä hiuksiaan hermostuessaan. Hermostosta on huolehdittava. Ruoansulatus voi olla koetuksella kiireisinä vuodenaikoina.

Ihmissuhteet:

Kulissit voivat olla tärkeämmät kuin parisuhteen todellinen tila. Yleensä Leijona on mitä parhain kumppani, kunhan hän saa aina silloin tällöin kehuja ja huomiota. Leijonaa ei voi omistaa.

Onnenhetket:

Glamouria sisältävät hetket. Ansaittu vapaa-aika perheen parissa tai kera rakastetun. Matkustelu viehättää menevää ja lennokasta Leijonaa.

Onnenkivet:

jaspis, granaatti, labradoriitti, rubiini, rutiilikvartsi

2 kommenttia artikkeliin ”LEIJONA 23.7.–23.8.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.