JOUSIMIES 23.11.–21.12

Luonnekuvaus:

Jousimies on seikkaileva ja ideoiva, jopa filosofinen sille päälle sattuessaan. Hän on rento ja menevä, joskus liiankin kanssa, koska hän ei aina malta pysyä paikoillaan.

Tekeminen on tärkeää, vaikka se ei olisikaan erityisen tehokasta tai tuottavaa. Kaikki tekevät jotakin, myös perheen lapset, joita kuskataan harrastuksesta toiseen. Positiivista asennetta ja liikkeellä oloa on luvassa, jos aurinkomerkki tai nouseva merkki on Jousimies.

Vapaus ja tilan tarve voi muodostua ongelmaksi niin koti- kuin työelämässä. Suuret linjat ja suurpiirteisyys sekä uusista asioista innostuminen kuvastavat tätä tähtimerkkiä. Tämä näkemyksellinen optimisti elää omaa elämäänsä. Hän on ikuinen etsijä, myös henkisessä mielessä.

Vahvuudet:

Positiivinen elämänasenne, myönteisyys. Sosiaaliset taidot ovat yleensä erinomaiset. Jousimiehet huomaavat uudet kampaukset ja muut muutokset ulkonäössä. Tämä koskee myös miespuolisia lajin edustajia. Suosittu ja miellyttävä ystävä.

Heikkoudet:

Liiallinen oman tilan tarve, jolloin sitoutuminen voi olla pintapuolista millä tahansa elämän osa-alueella. Kaaosmaisuus, ellei Jousimies löydä jotakin aatteellista tai periaatteellista kiintopistettä. Jossakin elämänvaiheessa on suotavaa, että hän ymmärtää, että hänellä on jo kaikki tarvittava.

Työ ja talous:

Matkustelu on hänellä verissä, joten matkailuala voisi sopia Jousimiehelle. Toisaalta mikä tahansa älyllinen tai fyysinen ponnistus tekee hänet onnelliseksi. Työn on oltava myös merkityksellistä; ainakin jossakin määrin. Itsensä ilmaiseminen on myös tärkeää, joten kaikenlainen kommunikaatio voi tulla kyseeseen. Kirjoittaminen ja puhuminen voivat luonnistua tavallista paremmin. Myös konkreettinen tekeminen tuottaa tulosta. Pääasia on, ettei Jousimiestä sidota neljän seinän sisälle. Vaihtuvuus työtehtävissä on hänelle hyväksi.

Terveys:

Burnout voi tulla vastaan jossakin elämänvaiheessa, sillä Jousimies ei juuri osaa pysähtyä. Hän ei suostu siihen. Hänen on syytä perustaa perhe tai hankkia kiintopiste elämäänsä, koska muuten hän on tuuliajolla. Terveydessä erityisesti vatsan alue voi vaivata. Sappikiviä kannattaa varoa.

Ihmissuhteet:

Liiallinen vapaudenkaipuu voi olla kohtalokasta parisuhteessa, ellei Jousimiehelle anneta vapautta tulla ja mennä. Hän haluaa matkustella sekä saada elämyksiä. Perhe voi kulkea mukana. Pääasia on se, että kuljetaan ja toteutetaan kaikkien unelmia. Harrastuksissa Jousimiehen voi nähdä juoksevan paikasta toiseen tai pelaavan vaikka pallopeliä. Paljon harrastuksia.

Onnenhetket:

Elämykselliset hetket ja elämykset. Jousimies rakastaa seikkailua, matkustamista ja itsensä haastamista, vaikka vuorikiipeilyssä tai laskuvarjohypyssä. Elämää ja eksotiikkaa. Ulkomaita myöten menemistä yhdessä tai yksin.

Onnenkivet:

labradoriitti, lapis latsuli, spektroliitti, savukvartsi, turkoosi

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.