Päivähoroskooppi 6.2.2024

Päivähoroskooppi tiistaille 6.2.24

Päiväunet antavat tilaa keskittymiselle millä hetkellä tahansa. Kuu, ravistellen pois neliön unenomaiseen Neptunukseen, siirtyy maadoittuneeseen Kauriiseen kello 7:08 aamulla EST, työntäen meitä kohti vakavaa asennetta. Kun Luna tekee sekstiilin käytännöllisen Saturnuksen kanssa, meidät varustetaan löytämään mukava tasapaino emotionaalisten tarpeidemme täyttämisen ja todellisuuden rajojen kunnioittamisen välillä. Kuu sitten tekee trinin onnekkaan Jupiterin kanssa, joten todennäköisesti saamme takaisin vähintään yhtä paljon kuin panostamme – jos ei jopa hieman enemmän!

Mitä voimme oppia

Tämä päivä kannustaa meitä olemaan realistisia tavoitteidemme ja unelmiemme suhteen. Kauriin vaikutuksen alla olemme valmiita tekemään kovaa työtä ja asettamaan pitkän tähtäimen suunnitelmia, jotka ovat sekä kunnianhimoisia että toteutettavissa. Saturnuksen tuki auttaa meitä tunnistamaan, missä voimme olla joustavia ja missä meidän on pysyttävä lujina. Tämä on erinomainen aika arvioida nykyisiä projektejamme ja määrittää, mitkä askelista ovat tarpeen niiden edistämiseksi.

Jupiterin myönteinen yhteys Kuuhun luo optimismia ja luottamusta, että ponnistelumme kantavat hedelmää. Se muistuttaa meitä siitä, että vaikka meidän on pysyttävä maadoittuneina ja keskittyneinä, universumi tukee meitä anteliaasti, kun teemme työtä unelmiemme eteen. Tämä harmoninen aspekti rohkaisee meitä katsomaan tulevaisuuteen toiveikkaasti ja uskomaan, että ponnistelumme palkitaan. Se on myös muistutus siitä, että positiivinen asenne ja avoimuus mahdollisuuksille voivat avata ovia, joita emme edes kuvitelleet olevan olemassa. Tänään on siis hyvä päivä käyttää hyväksi sekä käytännöllisyyttä että hyvää onnea, joka tukee meitä tavoitteidemme saavuttamisessa.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.