VAAKA 23.9.–23.10

Luonnekuvaus

Vaaka on nimensä mukaisesti vaakalaudalla mutta vain vähän. Tämä tarkoittaa sitä, että hän on hyvin diplomaattinen ja asettelee sanansa tarkasti. Hänen on monen ystävän suosiossa, koska hän pitää heihin yhteyttä yllä.

Vaaka on sovittelija ja esteetikko. Miellyttävä ympäristö pehmeine sävyineen tukee hänen hyvinvointiaan. Hän on se henkilö, jolla ovat aina ovet auki ystäville tulla ja mennä kuten käydä kahvittelemassa. Vaa’alla on aina aikaa sille, että hän kuuntelee ystäväänsä ja vastavuoroisesti kertoo omista ajatuksistaan ja elämänkäänteistään.

Hienostunut ja sosiaalinen ympäristö hellii Vaakaa. Hän elää harmonisesta ympäristöstä. Tästä syystä kulttuuri ja historia ovat Vaa’an ominta alaa. Museot ja taidenäyttelyt ovat paikkoja, joista tapaa monia Vaaka-tähtimerkkisiä.

Vahvuudet:

Rentous, tasapaino, toisten huomioon ottaminen ja vakaus sekä välittömyys. Vaa’an kanssa on helppo olla. Hän on mitä parhainta seuraa. Ihmisten viihtyvyys on etusijalla. Vaaka ei korosta tunteitaan, vaikka ne ovatkin menossa mukana ja voivat olla joskus voimakkaita. Hän on hyvin oikeudentuntoinen ja lahjomaton henkilö.

Heikkoudet:

Raha-asiat voivat olla retuperällä, koska Vaakaa vaivaa ajoittainen saamattomuus, jota myös laiskuudeksi kutsutaan. Vaaka ei jaksa aina siivota kotiaan ja nurkkiaan saati saattaa projekteja loppuun. Hän on kuitenkin luotettava silloin, kun hän lupautuu johonkin. Tuhlailevaisuus voi vaivata.

Työ ja talous:

Suuri kauneudenkaipuu tekee Vaa’asta erinomaisen sisustussuunnittelijan tai taiteilijan. Toisaalta hänelle voivat sopia ihan tavallisetkin työt, kunhan niissä saa käyttää luovuutta ja välillä jopa unelmoida oikein luvan kanssa.

Terveys:

Verenkiertoon liittyvät ongelmat voivat tulla kyseeseen etenkin vanhemmalla iällä. Veritulpat, anemiat ja sen sellaiset asiat voivat olla suurennuslasin alla. Myös päänsäryt voivat vaivata Vaakaa, jos hän elää liikaa päässään ja joutuu tasapainottelemaan liikaa muiden ihmisten tai elämän eri osa-alueiden kanssa.

Ihmissuhteet:

Ihmissuhteissa Vaaka voi olla vaativa, koska hän haluaa rehellisyyttä ja suoruutta. Toisaalta hän pitää erinomaisesti yhteyttä ystäviinsä, kunhan se on edes jossakin määrin vastavuoroista. Vaaka tekee aloitteet niin rakkaus- kuin ystävyyssuhteissa.

Onnenhetket:

Koska Vaaka rakastaa matkustelua, niin hänen onnenhetkensä voivat hyvinkin löytyä toisesta maasta ja jopa aivan vieraiden ihmisten viereltä. Tosin vieraista tulee nopeasti jopa hyviä ystäviä, kun kyseessä on sosiaalisten suhteiden mestarimerkki Vaaka.

Rakkaus ja romantiikka ovat Vaa’an ainaisia ihanteita, joten hän haluaa jakaa elämänsä rakastettunsa kanssa. Vaaka on romanttinen ja rakastaa laadukasta yhdessäoloa joko kotisohvalla tai lomamatkalla.

Onnenkivet:

akaatti, hematiitti, lapis latsuli, ruusukvartsi, turmaliini

Yksi kommentti artikkeliin ”VAAKA 23.9.–23.10”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.