Viikkotulkinta: Viikko 16

Viikko 16 tuo tullessaan varsin erikoisia energioita. Toisille se voi tuntua hammaskipuna, selkäsärkynä tai vaikka vain nivelten heikkoutena. Älä siis säikähdä, tämä ei ole pysyvää ja johtuu energioista, jotka ovat nyt liikkeellä. Kohdista huomiosi siis omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Nauti ulkoilusta ja muista juoda paljon puhdasta ja raikasta vettä. Valitse alla olevista pakoista sellainen, joka kuvastaa sinua ja lue sen jälkeen mitä kortit sinulle kertovat tulevaan viikkoon. Aurinkoa päiviisi.

Vasen

Olet tyyni ainakin ulospäin, mutta onko tämä kuitenkin vain mielikuva, jonka haluat antaa muille. Miksi suljet sisimpäsi? Haluaisit sanoa ääni mitä tunnet mutta pidättelet sitä ennemmin kuin kerrot tunteistasi. Tyyneys voi olla hyväksi mutta älä piilota ajatuksia ja tunteita.

Koet onnen kaipuuta ja tämä heijastaa sinun tunneperäistä puoltasi, eli vain sitä minkä sinä itse voit tuntea. Viikolla on sinulle hyvin voimakas henkilökohtainen vaikutus. Viikko ohjailee tunteitasi ja tunneperäisiä olosuhteita kohti toivottua päämäärää. Käytä siis hyväksesi viikon energioita saavuttaaksesi sen mitä nyt haluat.

Myötätunto ja ymmärtämys vaikuttaa rauhoittavasti yksilöihin ja vaikeisiin tilanteisiin.

Rakastuneet voivat nyt odottaa vastakaikua ja taas jos olet sinkku niin tämä on hyvä viikko ampua Amorin nuolia, varmistu vain, että ammut ne oikeaan kohteeseen. Tunne-elämässä koet jotain uutta ja elämäntilanne voi muuttua hetkessä. Ole siis valmis, kun se tapahtuu. Valmistautuminen vaatii sen, että mietit mitä haluat.

Sinulle siis viikko on mitä paras tunteiden tulkintaan ja avaamiseen. Kurkista nyt heti sydämeesi ja kysy itseltäsi mitä sinä haluat.

Ilmaantuu tilaisuus, jota ei pidä jättää käyttämättä. Tämä voi liittyä kumppaniin, työhön tai harrastukseen. Jos sinulla on jokin hake kesken niin siihen tulee nyt puhtia ja kello uutta eloa. Avaat uusia ovia ja silloin on muistettava sulkea vanhat takanasi, jotta et vahingossakaan kurkkaa enää siitä sisälle.

Viikko tuo tullessaan yllätyksen tai yllättävän käänteen, mutta ennen kaikkea yllätyksiä.

Keskimmäinen

Ota nyt ensimmäinen askel uudelle polulle.

Jokin kolmas tekijä tai henkilö voi yrittää rikkoa harmoniaa ja tämä näkyy tunneperäisissä ihmissuhteissa tai työ- tai liikekumppanuudessa. Ihminen, periaate tai järjestelmä uhkaa tuhota haaveita. Tämä ei siis ole ollenkaan sinusta johtuvaa, vaan ulkopuolinen tekijä yrittää vaikuttaa lopputulokseen.

Tämä ei tietenkään ole onnellinen järjestely, joten siihen on etukäteen hyvä varautua.

Muista että roskia ei kannata lakaista maton alle, vaan ne kannattaa tuoda päivänvaloon. Totuus tulee aina kuitenkin julki. On hyvä miettiä, onko kuitenkin kyseessä pelkkä väärinkäsitys ja sinua ohjeistetaankin nyt vain jatkamaan valitsemallasi reitillä. Älä lannistu, äläkä kerää tummia pilviä yllesi.

Jos jokin asia hidastuu niin tämä vain tarkoittaa sitä, että siihen annetaan tarvittava lisäaika, jotta tilanne korjaantuu ja kaikki kääntyy parhain päin.

Kuuntele mitä muilla on sanottavana ja muista kommunikoinnin tärkeys. Toisten ihmisten taakan kantaminen vie omia voimavaroja, joten vältä sitä. Kevennä siis omaa taakkaasi ja nauti elämästä. Nyt on kevät ja se tuo aina tullessaan kasvua ja uudistusta. Nyt n siis sinun aikasi uudistua ja kasvaa myös henkisesti.

Oikea

Sinulle tarjotaan turvaa ja suojaa. Olet nyt oikealla tiellä ja sinua ei huolet paina.

Sinulle tarjoutuu jokin mahdollisuus ja olisi täysin järjetöntä olla tarttumatta tuohon tilasuuteen, vaikka aluksi epäröisit. Olet hyvin erikoislaatuisessa asemassa varsinkin tällä viikolla ja kaikki tähdet ovat puolellasi. Avaa uusia ovia ja aloita matka uuteen maailmaan. Varaudu tapahtumiin, jotka voivat muuttaa alkuperäistä suunnitelmaa aivan käden käänteessä, vaikka alkuun kaikki vaikuttaisi epätavalliselta ja ehkä jopa koomiselta.

Mitä tulee ykseyteen ja rakkauteen, niin tämä viikko on puolellasi. Sinulle tarjoillaan täyttymystä ja viisautta. Tästä lähtee ravintoa ja virikettä sydämelle ja tämä näyttäytyy onnen ja ilon viikkona.

Energiat kasvavat.

Viikko tuo tilaisuuden tutustua uuteen ihmiseen ja tästä voi syntyä kumppanuus tai ainakin ystävyys. Huomaat olevasi oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja tätähän me kaikki aina toivomme. Jos haluat somia pitkäaikaisen suhteen, niin tämä viikko antaa siihen mahdollisuuden. Ne, joilla on jo vakiintunut parisuhde, tuo viikko tullessaan rauhaa ja rakkautta. Tasapaino suhteessa huokuu hyvää oloa ja tämä taas antaa kaikille tilaa hengittää ja nauttia elämän iloista.

Ne, jotka haaveilevat uudesta perheenjäsenestä, viikko on suotuisa ja hedelmällinen. Muista että pienestä siemenestä kasvaa vahva ja vihreä puu, kun sitä muistetaan ruokkia ja hoitaa.

4 kommenttia artikkeliin ”Viikkotulkinta: Viikko 16”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.