Viikkotulkinta 17: henkilökohtaiset asiat

Viikon teema on henkilökohtaiset asiat. Oletko kokenut sen että toisen asioihin sekaantuminen voi aiheuttaa hankalan tilanteen. Joskus joudutaan kantamaan toisten ihmisten taakkoja. Joten keskitytään tällä viikolla itseemme. Nautitaan omasta seurasta ja otetaan lisäaikaa asioiden hoitamiseen ja kulkuun. Nyt tarvitaan itseluottamusta ja voimaa. Ei murehdita menneitä vaan keskitytään tulevaan. Joskus on parempi pitää suuta pienemmällä, kuin huudella totuuksia julki. 
Joten käytetään viikko oman sisäisen rauhan löytämiseen. Valitse mieluummin rauhallinen ilmapiiri kuin häiritsevä melu.
Valitse kuvasta sinua puhuttelevat kortit ja noudata pientä tehtävää jonka sinulle annan.


PAKKA 1.

Sinulla on jotakin kunnianhimoisia tavoitteita. Joskus niiden saavuttaminen tuntuu mahdottomalta. Älä kuitenkaan anna periksi. Suorita aina yksi hanke kunnialla loppuun, jotta seuraava voi alkaa. 
Sopimuksia kannattaa noudattaa ja niiden tekemisessä on käytettävä huolellisuutta. 
Varo viikon aikana riitoja ja huonon tuulen purkauksia. Niitä on nyt valitettavasti ilmassa. 
Vahva yhteys menneisyyteen. Jokin asia tai tuttava menneisyydestä nousee esiin. Tässä tilanteessa löydät oikean toimintatavan, kun mietit kuinka olet toiminut ennen. Älä pelkää jättää menneitä taaksesi tai muuttaa vanhaa toimintatapaa. On parasta kuunnella sydäntään ja luottaa itseensä tilanteissa joissa on epävarma. Tee jotain sellaista mitä oikeasti haluat.
Sinun viikon tehtäväsi on miettiä mitä ongelmaa pakoilet? Kirjaa ylös tuo ongelma ja mieti kuinka olet ennen toiminut ja miten voisit toimia, kun olet uudelleen samassa tilanteessa. 
Kuuntele rehellisiä vastauksia, joita sydämesi sinulle antaa. Usko itseesi ja näytä muille taitosi rakentaa jotain uutta. 

PAKKA 2.
Talven jäljiltä energiat ovat huvenneet. Voi nousta vahvasti tunne, että varoja hupenee useaan eri suuntaan. Nyt on aika painaa jarrua. Usko omaan itseen voi horjua ja tämä alentaa itseluottamusta. Mielialojen vaihtelu on tällä viikolla voimakasta, mutta onneksi se on vain tilapäinen vaihe ja usein liittyy tuohon energian vähyyteen. Yritä kulkea siis keskitietä tämä viikko. Tiedosta se että sinussa on kyllä sisällä voimaa, jolla voit kesyttää vaikka leijonan. Ole valmis taistelemaan omasta edustasi ja muista että vastoinkäymiset opettavat aina jotain uutta. Nähdään siis nuo vaikeudet positiivisina kohtina elämässämme, jolloin meille annetaan tilaisuus oppia jotain uutta. 
On aika tehdä ratkaisu jonkin asian suhteen, Puntaroi tarkasti vaihtoehtoja. Joskus tarvitaan raju asenteenmuutos jotta päästään haluttuun päämäärään. Kuuntele itseäsi ja tunteitasi. Kunnioita sitä mitä olet jo saavuttanut elämässäsi.
Viikkotehtäväsi on kirjoittaa ylös tilanne, joka on horjuttanut viimeksi tasapainoasi. Mieti mitä positiivista oppia se sinulle toi. Näin näet asian huomattavasti valoisammalla tavalla ja voit kääntää jatkossakin vastoinkäymiset uuden oppimiseksi. Aina se ei ole helppoa, mutta muista tuo sisäinen voimasi.
Aurinkoa ja voimaa viikkoosi.

PAKKA 3. Sinun viikossasi pyörii vahvasti tunteet. Saavutat korkean romanttisuuden tason ja sen kautta maailma näyttää kauneuttaan. Muista että kaikki rakastavat rakastunutta. Joten Rakasta itseäsi, sen näkyy ulospäin ja sinua on helppo rakastaa.
Elämäsi tällä viikolla tuntuu ruusuiselta ja huolet haihtuvat. Nauti niistä tunteista joita kohtaat. 
Muista että täydellinen mielenrauha tuo suurta onnea. Jos et tuota ole vielä kokenut, niin suosittelen. 
Ailahtelevia tekijöitä kannattaa yrittää hallita, jotta päästää haluttuun lopputulokseen. Itsehillintä ja mukautuvuus on välillä tarpeen. 
Sinulle tarjotaan tilaisuutta tai sopimusta. Hyvät puhujan lahjat ovat nyt tarpeen. Tartu mahdollisuuteen, joka sinulle tuodaan eteesi. Tämä voi olla ainutlaatuinen mahdollisuus, joten älä päästä sitä ohitsesi, sillä on kauaskantoisia vaikutuksia. 
Sinun tehtäväksi tälle viikoille annan miettiä mitä itsessäsi rakastat ja miten voisit näyttää sen ulospäin niin että muutkin rakastavat sinua. 
Viikkosi on kaiken kaikkiaan kaunis ja lämmin. Ota välillä omaa aikaa ja kietoudu auringon säteisiin. Lataa auringon energiaa kehoosi ja anna elämän loistaa.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.