Viikkohoroskooppi 8.1.-14.1.

Oinas (21.3.–19.4.): Nyt on aika rauhoittaa menoa, Oinas. Vuodenvaihde on ollut hektistä aikaa, joten varaa itsellesi aikaa miettiä, mitä kaikkea olet saavuttanut ja mitä haluat saada tänä vuonna. Olisiko aika ottaa yhteyttä vanhaan tuttavaan, joka on jäänyt vähemmälle huomiolle viime aikoina? 

Härkä (20.4.–20.5.): Joku lähelläsi tarvitsee sinun apuasi tällä viikolla, Härkä. Pidä kalenteri sopivan vapaana yllättävien pyyntöjen varalle. Työkiireet eivät rasita sinua liikaa, joten voit ottaa aikaa itsellesi ja läheisimmillesi. Kireiden pakkasten jälkeen on hyvä käydä ulkona ja nauttia talvisesta säästä. 

Kaksonen (21.5.–20.6.): Alkava viikko on täynnä yllätyksiä, Kaksonen. Työrintamalla on odotettavissa isojakin muutoksia, mutta erityisesti ihmissuhderintamalla voi myrskytä. Pidä pää kylmänä ja sydän avoimena erilaisille mahdollisuuksille, jotka aukeavat eteesi. Läheisellä ystävälläsi on sinulle tärkeä neuvo, joten kuuntele tarkkaan. 

Rapu (21.6.–22.7.): Jokin asia menneisyydestä palaa ensi viikolla elämääsi, Rapu. Kyseessä voi olla vanha ystävä, joka ottaa pitkästä aikaa yhteyttä ja ehdottaa näkemistä. Kannattaa olla avoin uusille ajatuksille ja miettiä, mitä haluat ensi viikolta ja tältä vuodelta. Toivota kaikki hyvä energia kotiisi!

Leijona (23.7.–22.8.): Vuoden toinen viikko on oivaa aikaa varata itselle hieman hemmotteluaikaa, Leijona. Sinun on hyvä hieman höllentää vauhtia ja tasata menoa. Henkinen hyvinvointi kannattaa pitää tasapainossa ja energiatasot hyvällä mallilla. Voit pyytää ystävää, jota et ole nähnyt vähään aikaan, vaikka ulos kävelylle.

Neitsyt (23.8.–22.9.): Ensi viikko tarjoaa seikkailuja rakkauden saralla, Neitsyt. Sinun pitää vain olla valpas ja tarttua mahdollisuuteen, joka ei ole välttämättä ilmiselvä. Yllättävä ehdotus voi tulla kumppaniltasi tai uudelta tuttavuudelta. Muista levätä, että jaksat lähteä seikkailuun. 

Vaaka (23.9.–22.10.): Ensi viikko tuo haasteita työelämässä, Vaaka. Alkuviikosta kaikki saattaa tuntua olevan sinua vastaan, mutta ongelmat helpottuvat viikon edetessä. Keskity tekemään pienet asiat huolellisesti ja isot asiat tulevat perästä. Nyt kannattaa varata itselle aikaa palautua. Pidä kiinni omasta ajastasi ja jaksamisestasi. 

Skorpioni (23.10.–21.11.): Ensi viikko mahdollistaa luovuutesi puhkeamisen kukkaan, Skorpioni. Anna mielesi kulkea vapaana ja ole avoin uusille ajatuksille. Kuuntele muiden ajatuksia työelämässä, mutta älä epäröi esittää omia näkemyksiäsi. Nyt on hyvä hetki ehdottaa jotain seikkailullista kumppanillesi. 

Jousimies (22.11.–21.12.): Ensi viikko kannattaa varata valmistautumiseen, Jousimies. Tämä vuosi on vasta alussa ja edessä on vielä monta seikkailua ja käännettä. Työelämässä kannattaa tehdä suunnitelma kevään varalle ja pidä korvasi auki työkumppaneidesi ideoille. Rakkauselämässä kannattaa kuulostella kumppanisi ajatuksia ja tunteita. 

Kauris (22.12.–19.1.): Ensi viikko on kiireistä aikaa, Kauris. Työsi vaatii paljon ensi viikolla, joten varaa tarpeeksi aikaa palautumiseen. Myös ihmissuhderintamalla sinua kiskotaan moneen suuntaan ja läheisesi pyytävät sinulta apua. Muista kuitenkin pitää huoli omasta jaksamisestasi. Rakkauselämässä on hieman hiljaisempaa ensi viikolla. 

Vesimies (20.1.–18.2.): Vuoden toinen viikko kannattaa varata nyt itsellesi, Vesimies. Sinulla on täysi oikeus kuunnella sisäistä ääntäsi ja antautua pieniin luksushetkiin. Pidä työtaakkasi keveänä nyt. Rakkauselämä voi tarjota ensi viikolla miellyttäviä yllätyksiä. 

Kalat (19.2.–20.3.): Alkava viikko on hyvää aikaa keskittyä viimeistelemään keskeneräiset askareet ja tehtävät, Kalat. Tuo tasapainoa elämääsi putsaamalla pöytäsi ennen seuraavan kiirekauden alkua. Töissä sinun kannattaa luottaa kollegoidesi mielipiteisiin, mutta muista pitää omat tavoitteesi selkeänä mielessäsi. Rakkauselämässä kannattaa kuulostella kumppanisi toiveita. 

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.