Päivähoroskooppi 7.1.2024.

Päivähoroskooppi sunnuntaille 7.1.24.

Olemme hylkäämässä kuollutta taakkaa. Sydämellinen Kuu laulaa harmoniassa unenomaisen Neptunuksen kanssa, korostaen luovuuttamme ja intuitiotamme. Kykenemme huomaamaan asioita, jotka yleensä menisivät ohi. Saamme myös siunauksen Kuun sextiilistä muuntautuvaan Plutoon, tarjoten meille mahdollisuuden luopua negatiivisista tavoista ja jättää menneisyytemme taaksemme. Lopuksi Kuu siirtyy vapaudentarjoavaan Jousimieheen klo 16.08 EST, tuoden meidät pimeyden mysteeristä ja lisäten optimismia sisäisiin ajatuksiimme. Nostetaan sydämemme uusiin korkeuksiin.

Mitä voimme oppia

Nyt on aika kääntää katseemme tulevaisuuteen avoimin mielin. Jousimiehen energiat rohkaisevat meitä tutkimaan uusia mahdollisuuksia ja seikkailemaan elämän eri osa-alueilla. Voimme vapauttaa itsemme rajoittavista ajatusmalleista ja antaa optimismille tilaa sydämissämme. Tee pieni askel kohti unelmiasi ja anna positiivisten muutosten virrata elämääsi. Olemme valmiita kasvamaan ja kukoistamaan uusilla, innostavilla poluilla.

Tämän energian myötä voimme myös tarkastella sisäisiä tunteitamme ja syventyä henkilökohtaiseen kasvuun. Jousimiehen vaikutus kannustaa meitä laajentamaan näkökulmiamme ja etsimään viisautta erilaisista kokemuksista. Olkoon tämä aika, jolloin rohkeasti astumme ulos mukavuusalueiltamme ja tutkimme intohimojamme ja tavoitteitamme. Voimme luoda vahvempia siteitä ympärillämme oleviin ihmisiin ja samalla tunnistaa ne voimat, jotka todella inspiroivat meitä eteenpäin.

Kuun yhdistyessä Jousimieheen kannattaa myös muistaa nauttia matkasta. Älkäämme keskittykö pelkästään päämääriimme, vaan antakaamme itsellemme lupa iloita jokaisesta oppitunnista, jonka kohtaamme. Jatkakaamme henkistä kasvua avoimin mielin, hyväksyen sekä onnistumiset että haasteet osana elämän rikasta kirjoa. Jokainen päivä on mahdollisuus löytää uusia puolia itsestämme ja maailmasta ympärillämme. Ollaan avoimia muutoksille ja valmiita omaksumaan elämän monimuotoisuus ilolla ja kiitollisuudella.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.