Viikkohoroskooppi 11.12.-17.12.

Oinas (21.3.-19.4.): Tuleva viikko haastaa sinut etsimään uusia tapoja ilmaista luovuuttasi työssäsi. Ole avoin uusille ideoille ja yllätä kollegasi positiivisesti. Rakkausrintamalla voit odottaa yhteisiä seikkailuja kumppanisi kanssa, jotka syventävät suhdettanne.

Härkä (20.4.-20.5.): Tulevalla viikolla sinulla on mahdollisuus laajentaa sosiaalista piiriäsi. Osallistu rohkeasti erilaisiin tapahtumiin ja verkostoihin. Rakkauselämässä voit odottaa odottamattomia kohtaamisia, jotka tuovat lisää kipinää suhteeseesi.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Tuleva viikko tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia urallasi. Ole valmis ottamaan vastaan haasteita ja osoita kykysi tiimityössä. Rakkausrintamalla voit odottaa syvällisiä keskusteluja, jotka vahvistavat emotionaalista yhteyttänne.

Rapu (21.6.-22.7.): Tuleva viikko kannustaa sinua kiinnittämään huomiota taloudelliseen puoleesi. Tee järkeviä päätöksiä ja tarkkaile menoja. Rakkauselämässä voit odottaa romanttisia eleitä, jotka luovat lämpöä suhteeseesi.

Leijona (23.7.-22.8.): Tulevalla viikolla voit odottaa lisää tunnustusta työssäsi. Ole valmis astumaan eteenpäin ja ottamaan vastuuta. Rakkausrintamalla voit kokea intohimoisia hetkiä ja jakaa yhteisiä unelmia kumppanisi kanssa.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Tuleva viikko tuo mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Pidä silmät auki uusille mahdollisuuksille työelämässä. Rakkauselämässä voit odottaa läheisyyttä ja ymmärrystä kumppanisi kanssa.

Vaaka (23.9.-22.10.): Tuleva viikko kannustaa sinua panostamaan kulttuurisiin harrastuksiin ja luovaan ilmaisuun. Työelämässä voit odottaa mielenkiintoisia projekteja, jotka testaavat neuvottelutaitojasi. Rakkausrintamalla voit odottaa yhteisiä nautinnollisia hetkiä.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden syventää henkilökohtaisia suhteitasi. Ole avoin tunteillesi ja jaa ajatuksiasi läheistesi kanssa. Rakkauselämässä voit odottaa yllättäviä eleitä, jotka lisäävät intohimoa suhteeseesi.

Jousimies (22.11.-21.12.): Tulevalla viikolla voit odottaa inspiraatiota omiin projekteihisi. Ole avoin uusille ideoille ja keskustele innostavien ihmisten kanssa. Rakkausrintamalla voit odottaa syvällisiä keskusteluja ja yhteisiä suunnitelmia.

Kauris (22.12.-19.1.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Ole valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja laajentamaan verkostoasi. Rakkauselämässä voit odottaa lämpimiä ja huolehtivia hetkiä kumppanisi kanssa.

Vesimies (20.1.-18.2.): Tuleva viikko kannustaa sinua kiinnittämään huomiota terveyteesi ja hyvinvointiisi. Kokeile uusia rentoutumismenetelmiä ja anna tilaa omalle henkiselle kasvullesi. Rakkauselämässä voit odottaa syvällisiä keskusteluja ja yhteisiä hetkiä, jotka vahvistavat suhdettasi.

Kalat (19.2.-20.3.): Tuleva viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella omia tavoitteitasi ja tehdä suunnitelmia niiden saavuttamiseksi. Ole rohkea ilmaisemaan itseäsi ja jaa visiosi muiden kanssa. Rakkausrintamalla voit odottaa romanttisia eleitä, jotka luovat lämpimän ilmapiirin suhteeseesi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.