Päivähoroskooppi 10.12.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 10.12.23

Pieni järkytys voi tehdä meille tällä hetkellä hyvää. Kuu salaperäisessä Skorpionissa tulee vastakkain kaoottisen Uranuksen kanssa vakaassa Härässä klo 12.03 EST, herättäen joissakin meissä halun olla hieman villejä, kun taas toiset joutuvat selviytymään muutamista yllätyskäänteistä. Tunnelma ottaa lempeän suunnan, kun Kuu siirtyy sitten helppoon trineen mystisen Neptunuksen kanssa virtaavassa Kalassa, joten mahdolliset karikot pitäisi nopeasti muuttua lempeämmiksi vuoksiksi.

Mitä voimme oppia

Tämä on ihanteellinen aika olla avoin uusille kokemuksille ja antaa itsesi seurata intuitiotasi. Muista pysyä joustavana ja mukautua muutoksiin, sillä päivässä voi olla odottamattomia käänteitä. Kiinnitä erityistä huomiota omiin tuntemuksiisi ja tunnista tarpeesi levätä ja rentoutua tarvittaessa. Ystävien ja läheisten tuki voi olla arvokasta tällaisina aikoina. Älä pelkää astua pois mukavuusalueeltasi, sillä se voi avata oven uusiin mahdollisuuksiin ja syventää henkilökohtaista kasvuasi.

Tämän päivän astrologinen energia kannustaa syvälliseen itsereflektioon ja henkiseen kasvuun. Keskity omiin tunteisiisi ja tarpeisiisi, ja anna itsellesi lupa olla avoin muutoksille. Pluto, syvällisyyden planeetta, tukee tätä prosessia muodostaen harmonisen sextiilin Kuu-Uranus-opposition kanssa. Tämä aspekti rohkaisee sinua purkamaan vanhoja rajoituksia ja tekemään tilaa uusille mahdollisuuksille elämässäsi. Ole valmis astumaan epämukavuusalueellesi, sillä juuri siellä saatat löytää voiman ja kasvun lähteitä, jotka auttavat sinua etenemään.

Illan edetessä Kuu jatkaa matkaansa ja muodostaa positiivisen yhtymän innostavaan Pluton kanssa Skorpionissa. Tämä vahvistaa emotionaalista syvyyttä ja auttaa sinua ymmärtämään omia tunteitasi entistä paremmin. Syventyminen omiin sisäisiin prosesseihin voi tuoda esiin piilotettuja voimavaroja ja auttaa sinua rakentamaan vahvempaa yhteyttä henkilökohtaiseen voimaasi. Tämä on myös oivallinen aika antaa tilaa henkiselle kasvulle ja oman voiman tunnistamiselle, joka voi vaikuttaa myönteisesti pitkällä aikavälillä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.