Päivähoroskooppi 26.8.2023

Astrologinen katsaus lauantaihin 26.8.23

Päivän horoskooppi: Muiden manipulointi saattaa tuntua tällä hetkellä houkuttelevalta. Kun intohimoinen Jousimies-kuu muodostaa provosoivan T-ristin äkkipikaisen Marsin ja petollisen Neptunuksen kanssa, emme ehkä halua avoimesti myöntää halujamme, jotka eivät ole yleisesti hyväksyttyjä. Kuitenkin Lunan siirtyessään kurinalaiseen Kauriiseen klo 9.05 EDT, ihmiset saattavat reagoida rauhallisemmin kuin odotamme, kun heille kerrotaan epämukavia totuuksia. Kun Kuu sitten asettuu yhteyteen positiivisen auringon kanssa, käytännön askelten ottaminen eteenpäin tulisi olla ensisijaisena tavoitteenamme – valmistele siis joitakin ideoita!

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden ottaa vastuu omista tavoitteistamme ja toiveistamme. Vaikka ulkopuoliset paineet voivat tuntua voimakkailta, on tärkeää pysyä uskollisena omille arvoille ja näkemyksille. Keskustelut läheisten kanssa voivat paljastaa uusia näkökulmia ja auttaa selventämään omia ajatuksia. Kun aurinko ja kuu yhdistyvät, voimme saada selkeyttä siitä, mitkä askeleet ovat tarpeen vision saavuttamiseksi.

Käytä hetki hiljentymiseen ja pohdintaan. Mikä on seuraava askel urallasi, suhteissasi tai henkilökohtaisessa kasvussasi? Ole avoin muutoksille, mutta älä hukkaa periaatteitasi. Tänään voit tehdä päätöksiä, jotka ohjaavat sinua kohti vahvempaa ja tasapainoisempaa tulevaisuutta. Muista, että rehellisyys itsellesi on avain onnellisuuteen ja menestykseen.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 34 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.