Viikkohoroskooppi 21.-27.8.

Oinas (21.3. – 19.4.): Tämä viikko tuo mukanaan mahdollisuuden löytää tasapaino omien tarpeidesi ja muiden odotusten välillä. Muista kuunnella sisäistä ääntäsi, mutta ole myös valmis tekemään kompromisseja. Energiasi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan kanavoit sen oikein.

Härkä (20.4. – 20.5.): Nyt on aika antaa tilaa omille ideoillesi ja mielipiteillesi. Älä pelkää ilmaista itseäsi, vaikka se poikkeaisi valtavirrasta. Voit löytää uusia tapoja tuoda esiin vahvuuksiasi ja osaamistasi. Myös ihmissuhteissa avoimuus ja vilpittömyys kantavat pitkälle.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Tämä viikko tarjoaa mahdollisuuden syventää henkilökohtaisia suhteitasi. Ole valmis jakamaan tunteitasi ja kuuntelemaan muiden tarinoita. Yhteiset kokemukset voivat lähentää teitä entisestään. Samalla voit kokea inspiraatiota ja uusia ideoita, jotka kannattaa ottaa haltuun.

Rapu (21.6. – 22.7.): Nyt on aika keskittyä omiin tarpeisiisi ja hyvinvointiisi. Luo itsellesi terveellisiä rutiineja ja anna itsellesi aikaa levätä. Voit myös löytää iloa auttamisesta ja muiden tukemisesta. Älä pelkää pyytää apua, kun sitä tarvitset – yhteisösi on tukenasi.

Leijona (23.7. – 22.8.): Tämä viikko kannustaa sinua ilmaisemaan itseäsi luovasti ja rohkeasti. Ole valmis ottamaan johtajuutta, mutta muista myös kuunnella muiden näkemyksiä. Voit tehdä vaikutuksen ympärilläsi oleviin ihmisiin omalla karismallasi ja hyväntuulisella asenteellasi.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Tämä viikko tarjoaa tilaisuuden syventää ymmärrystäsi omista tunteistasi ja tarpeistasi. Ole valmis kohtaamaan haasteita avoimin mielin ja oppimaan niistä. Ihmissuhteissa rehellisyys on avain onnistuneeseen vuorovaikutukseen. Jaa ajatuksiasi avoimesti, mutta myös kunnioittaen muita.

Vaaka (23.9. – 23.10.): Nyt on oikea hetki keskittyä itsesi kehittämiseen ja omien taitojesi hiomiseen. Hae tasapainoa omien pyrkimystesi ja ympärilläsi olevien tarpeiden välillä. Voit myös inspiroitua uusista ystävyyssuhteista ja yhteistyömahdollisuuksista. Yhdessä saavutatte enemmän.

Skorpioni (24.10. – 22.11.): Nyt on aika panostaa ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön. Ole valmis antamaan ja vastaanottamaan tukea. Voit myös löytää inspiraatiota omasta ympäristöstäsi ja löytää uusia tapoja oppia. Älä pelkää kokeilla uusia asioita ja ottaa riskejä.

Jousimies (23.11. – 21.12.): Tämä viikko tarjoaa mahdollisuuden syventää henkistä kasvuasi ja tavoitella syvempää ymmärrystä maailmasta. Ole avoin uusille näkökulmille ja opi uutta. Samalla voit käyttää intuitiotasi taloudellisissa päätöksissä. Luota omaan vaistoon ja tee harkittuja ratkaisuja.

Kauris (22.12. – 19.1.): Tämä viikko tarjoaa mahdollisuuden syventyä sisäiseen rauhaan ja henkiseen tasapainoon. Kokeile erilaisia rentoutumiskeinoja ja anna itsellesi aikaa hiljentyä. Voit myös löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi taiteen kautta. Luota intuitioosi ja seuraa sydäntäsi.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Nyt on aika avata mielesi uusille ideoille ja näkökulmille. Ole avoin erilaisille näkemyksille ja ota osaa keskusteluihin, jotka laajentavat horisonttiasi. Samalla voit löytää inspiraatiota omista henkilökohtaisista tavoitteistasi. Usko itseesi ja omiin kykyihisi.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tämä viikko kannustaa sinua asettamaan selkeitä tavoitteita ja suunnittelemaan niiden saavuttamista. Ole valmis tekemään kovasti töitä ja näyttämään esimerkkiä muille. Voit myös löytää iloa yhteisprojekteista ja tiimityöskentelystä. Yhdessä voitte saavuttaa suuria asioita.

3 kommenttia artikkeliin ”Viikkohoroskooppi 21.-27.8.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.