Päivähoroskooppi 2.9.2023

Astrologinen katsaus lauantaihin 2.9.23

Päivän horoskooppi: Onnea on mahdollista löytää, jos vain vaivaudumme etsimään sitä. Kuu Oinaassa ohjaa meitä eteenpäin, mutta outo kulma Aurinkoon Neitsyessä voi muistuttaa meitä velvollisuuksistamme, halusimme sitä tai emme. Mukava mieliala vallitsee, kun Kuu trinoaa Venuksen Leijonassa kello 5.19 EDT, valmistaen meitä jännittäviin hetkiin. Lopullinen kuun kvinkunssi Merkuriukselle vaatii hieman lisää analysointia meidän osaltamme.

Mitä voimme oppia

Tänään onkin päivä, joka kannustaa meitä löytämään iloa pienistä hetkistä ja nauttimaan elämästä. Kuu Oinaassa antaa meille energiaa ja innostusta toimia, mutta samalla Aurinko Neitsyessä muistuttaa meitä velvollisuuksistamme ja tehtävistämme. Vaikka saatamme joskus tuntea vastenmielisyyttä näitä velvollisuuksia kohtaan, ne ovat välttämättömiä tasapainoisen elämän kannalta.

Aamun varhaisina tunteina Kuu tekee harmonisen trigon Venuksen kanssa Leijonassa, mikä luo miellyttävän ja lämpimän ilmapiirin ympärillemme. Tämä on aika, jolloin voimme nauttia ystävien seurasta, taiteesta tai mukavista hetkistä rakkaan ihmisen kanssa. Energiamme on positiivinen ja innostunut.

Kuitenkin päivän loppupuolella Kuu muodostaa haastavan kvinkunssin Merkuriukselle, mikä vaatii meitä tarkastelemaan asioita hieman syvällisemmin. Saatamme joutua pohtimaan päätöksiä tai ratkaisuja, jotka vaativat harkintaa ja tarkkuutta. Älä kuitenkaan anna tämän haasteen lannistaa itseäsi, sillä se voi auttaa meitä tekemään viisaampia valintoja tulevaisuudessa.

Yhteenvetona päivästä, pyrimme löytämään tasapainon hauskanpidon ja vastuiden välillä. Nauti positiivisesta energiasta, jonka Kuu ja Venus tuovat mukanaan, ja ota haasteet vastaan Merkuriuksen kvinkunssin muodossa oppimismahdollisuutena.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 35 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.