Päivähoroskooppi 17.9.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 17.9.23

Päivän horoskooppi: Tämä on kiistatta upea päivä. Ylellinen Venus ja laajentava Jupiter kohtaavat räjähdysmäisessä neliössä klo 2.10 EDT, joten halumme nauttia itsestämme ovat positiivisesti kartalla. Samanaikaisesti oikeudentuntoinen Vaaka-kuu muodostaa kaksi peräkkäistä inkonjunktiota kapinallisen Uranuksen ja mystisen Neptunuksen kanssa, joten todellisuus on viimeinen asia mielessämme. On tärkeää välttää liiallisuuksia, erityisesti kun Kuu tekee vielä yhden viimeisen neliön Plutoon ja kääntää lähes kaiken intensiiviseksi.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää nautinto ja unelmointi, mutta se vaatii myös tasapainoa ja harkintaa. Venus ja Jupiter antavat meille voimaa ja intoa tehdä asioita, joita rakastamme, mutta meidän on pidettävä mielessä, että ylenpalttisuus voi johtaa ongelmiin myöhemmin päivällä.

Kun Kuu muodostaa inkonjunktioita Uranuksen ja Neptunuksen kanssa, meillä voi olla taipumus olla hieman hajamielisiä ja haaveellisia. Tämä on loistava aika taiteellisille projekteille ja henkiselle pohdinnalle, mutta meidän on myös tärkeää pysyä maanpinnalla ja huolehtia käytännön velvollisuuksistamme.

Päivän lopussa, kun Kuu tekee viimeisen neliön Plutoon, voimme kohdata voimakkaita tunteita ja intensiivisiä tilanteita. Tämä voi olla haastavaa, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden syvään transformaatioon ja kasvuun. Muista pysyä tasapainossa ja kuunnella omia tarpeitasi tänä päivänä, ja se voi olla todella upea ja opettavainen kokemus.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 37 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.