Mikä Taylor Swiftin albumi sinä olet horoskooppimerkkisi perusteella?

Taylor Swift on tyypillinen jousimies

Taylor Swift on erittäin ylpeä jousimies, ja hän kertoo sen mielellään kenelle tahansa, joka haluaa kuunnella. ”Olen jousimies, mikä tarkoittaa, tiedättehän, että olen sokean optimistinen, rakastan matkustamista, olen aina valmis seikkailuihin, mutta haluan myös aina jotain uutta”, hän kertoi tammikuussa 2013. ”Jousimiehet ovat todella itsenäisiä, ja me pidämme omasta tilastamme. Rakkaus vetää meitä puoleensa, mutta taistelemme tarpeestamme olla itsenäisiä.”

Musikaalisen uransa aikana Taylor on tuottanut musiikkia, joka eroaa tunnelmaltaan, tunteeltaan ja maultaan – ja uskomme, että se voitaisiin jopa luokitella horoskooppimerkkien perusteella. Olipa kyseessä sitten rohkea pop-albumi kuten Reputation tai satumainen ja vapaamielinen projekti kuten Folklore, olemme laatineet sertifioidun listan kaikista Taylorin albumeista ja liittäneet jokaiseen astrologisen merkin. Ole hyvä.

Taylorin musiikissa on helppo nähdä monia jousimiehen vaikutteita, sillä tämä astrologinen merkki tunnetaan itsenäisenä, seikkailunhaluisena ja charmanttina sekä rakastettavana. Midnight-kappaleiden esittäjä myönsi, että itsenäisyys on ollut hänelle aina ”tarpeen” nuoresta lähtien, mutta hän rakastaa myös romantiikan ideaa ja rakastumista. ”Se on mielenkiintoinen osa persoonallisuuttani: osa minusta haluaa vain olla yksin”, hän kertoi.

Vaikka jousimiehet rakastavatkin itsenäisyyttään, heillä on myös ainutlaatuinen tapa reagoida, kun he kokevat olevansa uhattuina. Taylor itse selitti sen parhaiten keskustellessaan riidastaan Katy Perryn kanssa astrologian termein!

”Me [Taylor ja Katy] puhuimme siitä, miten olemme aiemmin kokeneet väärinkäsityksiä ihmisten kanssa, ei edes erityisesti toistemme kanssa”, Taylor kertoi syyskuussa 2019.

”Hän sanoi: ’Olen skorpioni. Skorpionit iskevät, kun he kokevat olevansa uhattuina.’ Ja minä sanoin: ’No, olen jousimies. Me astumme kirjaimellisesti taaksepäin, arvioimme tilanteen, käsittelemme tunteitamme, nostamme jousen, vedämme sen taakse ja ammumme.’ Joten se on täysin erilainen tapa käsitellä kipua, hämmennystä ja väärinkäsityksiä. Ja usein minulla on viive siinä, kun tunnen jotain, mikä satuttaa minua, ja sitten sanon sen satuttavan minua. Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Joten voin ymmärtää, miten ihmiset elämässäni ovat voineet sanoa: ’Vau, en tiennyt, että tunsit niin.’ Koska minulta kestää hetki.”

Vaikka Grammy-palkittu laulajatähti on ylpeä jousimies, hänen albumeillaan on hyvin erilainen tunnelma ja fiilis toisiinsa verrattuna. Selaa alla olevaa listaa selvittääksesi, mikä T-Swift-albumi olet horoskooppimerkkisi perusteella.

Mikä Taylorin albumi sinä olet?

Oinas – ’Taylor Swift’: Oinas, olet ensimmäinen ja rohkea horoskooppimerkki, joten tietysti sinut liitetään Taylorin ensimmäiseen rohkeaan albumiin.

Härkä – ’evermore’: Härkiä hallitsee kauneuden planeetta Venus, mikä tekee heistä romanttisia, ajattelevia ja elegantteja. Taylorin evermore-albumia voisi kuvailla samoin.

Kaksonen – ’Midnights’: Midnights on yhdistelmä Taylorin erilaisia ääniä ja aikoja. Lauluntekijä kuvasi sitä ”tarinoina kolmestatoista unettomasta yöstä, jotka ovat hajallaan elämässäni”, ja me uskomme, että Kaksoset voivat ehdottomasti samaistua siihen. Kaksoset, nukkukaa edes vähän.

Rapu – ’Lover’: Taylorin kuvaukset rakastumisesta Loverissa voisivat yhtä hyvin olla Ravun kirjoittamia.

Leijona – ’Speak Now’: Speak Now’ssa Taylor on avoimesti oma itsensä ja rehellinen matkastaan itsetuntemukseen julkisuuden valokeilassa. Itsevarma ja loistava, Speak Now on epäilemättä Leijonien albumi.

Neitsyt – ’Red’: Redissä Taylor puhuu metaforien ja värien kautta arvioiden menneitä suhteitaan ja missä kaikki meni pieleen. Analyytikko ja liikaa ajattelija sydämessään, Neitsyt, tämä on sinulle.

Vaaka – ’1989’: 1989 on Taylorin ensimmäinen täysin pop-albumi, joka toimi laulajalle täysin uutena alkuna niin musiikillisesti kuin ulkonäöllisestikin. Vaa’at, tämä on niin teidän albuminne.

Skorpioni – ’Reputation’: Taylorin paluualbumi, joka palauttaa hänen kuvansa ja maineensa? Tämä on ehdottomasti Skorpionien albumi!

Jousimies – ’Fearless’: Taylorin toinen albumi on se hetki, kun hän alkaa löytää musiikillista suuntaansa, irrottautuen siitä, mitä häneltä odotetaan, ja luoden sen sijaan ”pelotonta” ja omaa musiikkia – mikä muistuttaa hyvin paljon hänen omaa jousimies-merkkiään.

Kauris – ’1989’: Kauris on todennäköisesti se viimeinen horoskooppimerkki, joka haluaa käsitellä mitään hölmöilyjä, etenkään toisten – siksi 1989 kuvastaa heitä täydellisesti.

Vesimies – ’Lover’: Kun Lover julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2019, fanit olivat hämmästyneitä kuullessaan Taylorin uuden pop-syntikkasoundin – ja kirkkaat värit sen kylkeen. Vesimiehet ovat tunnettuja siitä, että he yllättävät jatkuvasti muita, minkä vuoksi liitämme tämän omaperäisen horoskooppimerkin yhteen hänen yllättävimmistä albumeistaan.

Kalat – ’folklore’: folklore on yksi Taylorin ensimmäisistä kokeiluista satumaisella folk-indie-soundilla ja tunteellisilla sanoituksilla, jotka tarjoavat fantastista pakoa – juuri sellaista, joka sopii Kalat-merkille.

Nyt voit tietää, minkä Taylor Swiftin albumin kanssa sinulla on eniten yhteyksiä horoskooppimerkkisi perusteella. Ehkä tämä auttaa sinua löytämään musiikkia, joka sopii täydellisesti omaan henkilökohtaiseen taivaalliseen kaavaasi!

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.