Päivähoroskooppi 10.9.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 10.9.23

Päivän horoskooppi: Kaikki on sallittua tällaisena päivänä! Kuun liikkuessa tunteellisessa Ravussa se aloittaa päivän positiivisella huomautuksella tekemällä tukevan sextiilin innokkaaseen Jupiteriin Härässä klo 7.38 aamulla EDT. Kuu jatkaa tekemällä vielä kaksi muuta sextiiliä, toisen Neitsyen Aurinkoon ja toisen monipuoliseen Uranukseen, joka on myös Härässä. Siksi tehokkuuden ja omaperäisyyden tasapainottaminen lisää mahdollisuuksiamme menestykseen. Ei ole mitään vikaa silloin tällöin ajatella laatikon ulkopuolelta.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden toteuttaa luovia ideoita ja kokeilla uusia lähestymistapoja. Innostava Jupiterin sextiili antaa meille lisää uskoa omiin mahdollisuuksiimme ja auttaa luomaan vahvan perustan päivän toimille.

Kuun myöhemmät sextiilit Aurinkoon Neitsyessä ja Uranukseen Härässä korostavat tarvetta yhdistää käytännöllisyys ja innovaatio. Voimme tehdä päivästä menestyksekkään keskittymällä tehokkuuteen ja samalla etsimällä uusia ja luovia tapoja tehdä asioita. Olkoon tämä päivä muistutus siitä, että voimme saavuttaa enemmän, kun uskallamme astua pois mukavuusalueeltamme.

Joten, mitä haluaisit tehdä tänään? Onko sinulla joitakin rohkeita suunnitelmia tai ideoita, joita haluaisit kokeilla? Muista, että tänään on päivä, jolloin kaikki on mahdollista, joten tartu tilaisuuteen ja anna luovuutesi ja innostuksesi loistaa!

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 36 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.