Viikkohoroskooppi 4.9.-10.9.

Oinas (21.3. – 19.4.): Tällä viikolla energiasi virtaa ja intoa riittää. Käytä tämä voimavara luovasti ja panosta omiin projekteihisi. Myös sosiaaliset suhteet ovat tärkeitä – vietä aikaa ystäviesi kanssa ja nauti iloisista hetkistä yhdessä.

Härkä (20.4. – 20.5.): Nyt on aika keskittyä oman taloutesi hallintaan. Tarkista budjettisi ja harkitse säästämistä. Pienet muutokset voivat tuoda suuria tuloksia. Ole myös avoin uusille mahdollisuuksille ansaita lisätuloja.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Tämä viikko innostaa sinua oppimaan uutta. Harkitse kurssille tai koulutukseen osallistumista. Myös matkustaminen voi avata uusia näkökulmia. Ole avoin uusille kokemuksille ja ihmisille.

Rapu (21.6. – 22.7.): Nyt on oikea hetki hoitaa kotiasi ja ympäristöäsi. Järjestä ja puhdista tiloja, joissa vietät aikaa. Tämä auttaa sinua luomaan rauhallisen ja tasapainoisen ympäristön. Lisäksi se voi tuoda sinulle iloa ja tyydytystä.

Leijona (23.7. – 22.8.): Panosta ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön. Tee yhteistyötä muiden kanssa projekteissa, jotka ovat sinulle tärkeitä. Voitte saavuttaa yhdessä suuria asioita. Muista myös antaa tunnustusta muiden panoksesta.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Tällä viikolla keskity henkilökohtaiseen kasvuun ja itsetuntemukseen. Meditaatio ja itsetutkiskelu voivat auttaa sinua löytämään sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Ole lempeä itsellesi ja anna aikaa omalle hyvinvoinnillesi.

Vaaka (23.9. – 23.10.): Tämä viikko kannustaa sinua ilmaisemaan itseäsi luovasti. Kokeile erilaisia taiteen muotoja tai kirjoita päiväkirjaa. Tämä auttaa sinua purkamaan tunteitasi ja löytämään sisäistä tasapainoa.

Skorpioni (24.10. – 22.11.): Nyt on aika keskittyä terveyteesi ja hyvinvointiisi. Liikunta ja terveellinen ruokavalio tukevat sinua parhaiten. Samalla tarkista, että saat riittävästi lepoa ja unta. Huolehdi itsestäsi kokonaisvaltaisesti.

Jousimies (23.11. – 21.12.): Tämä viikko tuo mukanaan mahdollisuuden syventyä henkilökohtaisiin suhteisiisi. Ole avoin ja rehellinen tunteidesi suhteen. Voit saavuttaa syvempää ymmärrystä itsestäsi ja toisista.

Kauris (22.12. – 19.1.): Nyt on aika asettaa selkeitä tavoitteita ja tehdä suunnitelmia niiden saavuttamiseksi. Työskentele määrätietoisesti kohti unelmiasi. Muista myös pitää huolta tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Tällä viikolla keskity yhteisöllisyyteen ja ystävyyssuhteisiin. Osallistu ryhmätoimintaan ja auta muita tarvittaessa. Voit myös löytää uusia tapoja vaikuttaa yhteisöösi positiivisesti.

Kalat (19.2. – 20.3.): Nyt on aika antaa mielikuvituksen lentää ja unelmoida suuresti. Kirjoita tavoitteesi ja haaveesi ylös. Usko niihin ja ota askelia niiden saavuttamiseksi. Luovuus ja intuition kuuntelu ovat avaimia menestykseen.

2 kommenttia artikkeliin ”Viikkohoroskooppi 4.9.-10.9.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.