Oinas, Skorpioni, Leijona ja kuunpimennys Halloweenina

Halloween on taas nurkan takana, ja tänä vuonna se tuo mukanaan erityisen astrologisen sävyn kuunpimennyksen muodossa. Tämä artikkeli paljastaa, mitä tähdet lupaavat Halloween-juhlillesi vuonna 2023 jos olet Oinas, Skorpioni tai Leijona.

Kuunpimennys ja sen vaikutus

Vuoden 2023 Halloweenin kuunpimennys vaikuttaa kaikkiin horoskooppimerkkeihin, mutta se voi erityisesti syventää Oinaiden, Skorpionien ja Leijonien juhlakokemusta. Kuunpimennys tuo esiin piilotetut intohimot ja tunteet, mikä tekee Halloweenista vieläkin intensiivisemmän ja henkeäsalpaavamman.

Muista kuitenkin, että kuunpimennys voi myös aiheuttaa tunteiden kuohuntaa ja herkkyyttä. Ole valmis kohtaamaan nämä tunteet ja antamaan itsellesi lupa nauttia Halloweenista omalla tavallasi.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Halloween-horoskoopin mukaan Oinaat ovat valppaita juhlailtojen mestareita. Kuunpimennys antaa heille ylimääräistä energiaa, ja heitä inspiroivat syvät mysteerit ja pimeyden voimat. Tämän vuoden Halloweenina Oinaat voivat kukoistaa kummitustaloissa ja aavemaisissa teemoissa. Pukeutukaa rohkeasti ja valmistautukaa seikkailuun!

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpionit ovat tunnetusti syvällisiä ja salaperäisiä, joten Halloween sopii heille kuin nakutettu. Kuunpimennys vahvistaa heidän voimakasta intuitiotaan, ja he voivat aistia henkisen maailman läsnäolon helpommin kuin koskaan. Kokeile ennustusta, kristallipalloa tai osallistu spiritistiseen istuntoon, ja varmista, että Skorpionin puku on yhtä salaperäinen kuin hän itse!

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijonat rakastavat olla huomion keskipisteenä, ja Halloween on täydellinen tilaisuus loistaa. Tänä vuonna Kuunpimennys antaa Leijonille ekstra-särmää ja intuition lahjan, joka auttaa heitä luomaan näyttäviä pukuja ja koristuksia. Leijonat voivat olla kuninkaallisia vampyyrejä tai kuningattaria haamukuningaskunnassa. Muista, että leijonan puku tarvitsee kimalteita ja näyttävyyttä!

Yksi kommentti artikkeliin ”Oinas, Skorpioni, Leijona ja kuunpimennys Halloweenina”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.