Viikkohoroskooppi 2.-8.10.

Oinas (21.3. – 19.4.): Henkinen hyvinvointi on nyt etusijalla. Harkitse mindfulness-harjoituksia tai meditaatiota rentoutuaksesi. Syvennä myös henkilökohtaisia suhteitasi ja vietä aikaa läheistesi kanssa.

Härkä (20.4. – 20.5.): Rakkaus ja ihmissuhteet ovat tärkeitä. Anna tunteidesi näkyä ja keskity läheisyyteen. Voit myös harkita romanttisia eleitä tai yllätyksiä kumppanillesi.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Taloudelliset asiat vaativat huomiotasi. Tee tarkka budjetti ja suunnittele säästämistä tulevaisuutta varten. Voit myös harkita sijoituksia tai uusia tapoja ansaita lisätuloja.

Rapu (21.6. – 22.7.): Työ ja ura ovat nyt keskiössä. Ole tehokas tehtävissäsi ja hae mahdollisuuksia ammatillisessa kehittymisessä. Muista myös pitää huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi.

Leijona (23.7. – 22.8.): Tuleva viikko tuo mukanaan syvällisiä pohdintoja. Tutki omia tavoitteitasi ja arvojasi. Voit myös harkita henkilökohtaista kasvua ja oppimista uusien taitojen kautta.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Sosiaaliset suhteet ja ystävät ovat tärkeitä. Järjestä tapaamisia ja vietä aikaa ystäviesi seurassa. Voit myös löytää uusia mahdollisuuksia verkostoitumisen kautta.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Työ ja ura vaativat nyt huomiotasi. Ole tehokas ja keskity tehtäviisi, mutta muista pitää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Voit myös saada tunnustusta työpaikallasi.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Henkinen hyvinvointi on nyt tärkeää. Harkitse meditaatiota tai joogaa stressin lievittämiseksi. Voit myös tutkia omia tunteitasi ja ajatuksiasi syvemmältä.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Rakkaus ja ihmissuhteet kukoistavat. Anna tunteidesi näkyä ja vietä aikaa rakkaasi kanssa. Myös ystävät tuovat iloa elämääsi, joten järjestä yhteisiä tapahtumia ja nauti seurasta.

Kauris (22.12. – 19.1.): Luovuus ja taide ovat tärkeitä. Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile uusia harrastuksia tai projekteja. Voit löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Työ ja ura vaativat nyt huomiotasi. Ole tehokas tehtävissäsi ja hae mahdollisuuksia ammatillisessa kehittymisessä. Muista myös pitää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tuleva viikko tuo mukanaan inspiroivia mahdollisuuksia luovuuden ja taiteen saralla. Anna mielikuvituksesi lentää vapaasti ja rohkene ilmaista itseäsi luovilla tavoilla. Voit löytää uusia luovia harrastuksia, jotka tuovat iloa elämääsi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikkohoroskooppi 2.-8.10.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.