Halloweenin energiat – astrologinen tulkinta

Halloweenin lähestyessä verho ihmisten ja henkimaailman välillä ohenee. Tällä hetkellä tähdet ovat erittäin aktiivisia, erityisesti aikavälillä auringonpimennyksen ja kuunpimennyksen välissä.

Pimennysten vaikutus

Muutama päivä ennen Halloweenia vuoden viimeinen pimennys, täydenkuun pimennys Härässä, lisää intensiteettiä. Pimennysjaksot ovat villejä kortteja. Ne ovat ennalta-arvaamattomia ja niissä on voimakas intensiteetin ja karmallisten sävyjen tunne. Pimennykset saapuvat pareittain, aurinko- ja kuunpimennys, kukin näyttäen tilanteen eri puolen. Aikaisemmin tässä kuussa Vaa’an auringonpimennys 14. lokakuuta 2023 valaisi uuden tien eteenpäin, ja nyt täydenkuun pimennys Härässä 28. lokakuuta 2023 antaa mahdollisuuden sulkeumaan.

Onneksi pimennyksen raskaus alkaa haihtua Halloweenin lähestyessä. Kun pimennykset ovat takanamme, monet asiat puhdistuvat, ja nyt voimme nauttia, pitää hauskaa ja viettää aikaa niiden ihmisten kanssa, jotka tuovat meille eniten iloa, ja ehkä saamme kokea myös yllätyksiä.

Astrologiset vaikutukset

31. lokakuuta 2023 Venus Neitsyessä tekee suotuisan kulman taaksepäin liikkuvaan Uranukseen Härässä. Venus on rakkauden, romantiikan, rahan ja kauneuden planeetta, kun taas Uranus edustaa drastisia muutoksia ystäväpiireissä ja sosiaalisissa piireissä. Näiden kahden planeetan tukiessa toisiaan haluat päästä ulos ja luoda muistoja.

Niille, jotka etsivät rakkausyhteyksiä, Halloween voi olla täydellinen ilta tavata vastapuoli. Reedin mukaan Venus, vetovoiman ja romantiikan planeetta, ja Uranus, järkytyksen ja yllätysten planeetta, tulevat kohtaamaan Halloweenina kohtalokkaan kohtaamisen merkiksi, mikä tarkoittaa, että ilta voi tuoda odottamattomia romanttisia yhteyksiä ja kipinöitä.

Pimeyden hyväksyminen ja esi-isien kunnioittaminen

Halloween on täydellinen ilta omaksua oma pimeä puolesi ja antaa kauneutesi loistaa varjojen läpi. Osa ihmisistä alkaa juhlia kauhukautta kuukauden alussa, mutta astrologit ja noidat sanovat, että energia on voimakkainta viikkoa ennen Halloweenia ja jatkuu marraskuun ensimmäiseen viikkoon asti. Joten sinulla on runsaasti aikaa suorittaa suunnitellut rituaalit, loitsut ja ilmentymiset Halloweenia varten. Yksi parhaista tavoista kunnioittaa Samhainin henkiä on suorittaa rituaali kunnioittaen esi-isiäsi. Valokuvien asettaminen, kynttilöiden sytyttäminen ja niiden ympäröiminen pikkuesineillä, ruoalla ja kukilla on perinne, jota käytetään kunnioittamaan poisnukkuneiden rakkaansa muistoa. Yhdistämällä menneisyytesi voit linjata itsesi kohtalosi kanssa.

Taikuus ja kauneudenhoito

Halloween on loistava aika lisätä taikuutta kauneusrutiiniisi yhdistämällä itsesi jumalallisen feminiinin energian kanssa. Rituaalit, kuten kylpeminen kuunvalossa, itsemyötätuntoiset vakuutukset peilin edessä ja itsesi hemmotteleminen ovat täydellisiä itsehoidon toimia pimennyskaudella ja Samhainilla. Tänä vuonna Venus, rakkauden ja kauneuden planeetta, on merkittävässä roolissa Halloweenin astrologiassa.

Miten tahansa valitsetkin viettää Halloweenia, varmista, että otat aikaa arvostaaksesi tämän vuodenajan kauneutta ja nautit Halloweenin tarjoamasta ainutlaatuisesta itsehoitoenergiasta!

2 kommenttia artikkeliin ”Halloweenin energiat – astrologinen tulkinta”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.