Viikkohoroskooppi 30.10.-5.11.

Oinas (21.3.-19.4.): Tällä viikolla saat vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Muista jakaa ajatuksiasi läheisten kanssa ja hyödyntää heidän tukeaan tarvittaessa. Viikonloppuna olosi on kevyt ja mielialasi korkealla.

Härkä (20.4.-20.5.): Tällä viikolla odottaa sinua jännittävä mahdollisuus, joka liittyy luovuuteen ja taiteeseen. Saatat huomata inspiraation syttyvän uudelleen, ja tämä on loistava aika ilmaista itseäsi taiteen tai musiikin avulla. Jos mahdollista, kannattaa harkita myös lyhyttä lomaa, joka voisi antaa sinulle tarvittavaa energiaa.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Punainen on onnenvärisi tällä viikolla, ja se voi viitata intohimoon ja rakkauteen. Odotettavissa voi olla kohtaaminen vanhan ystävän kanssa, ja sinun on päätettävä, haluatko antaa tälle henkilölle uuden mahdollisuuden vai et. Muista seurata sydäntäsi.

Rapu (21.6.-22.7.): Kiireisen ajanjakson jälkeen saat viettää rentouttavia hetkiä. Anna itsellesi lupa nauttia kävelyretkestä metsässä tai uppoutua hyvään kirjaan teekupin kanssa. Älä unohda hemmotella itseäsi, ansaitset sen.

Leijona (23.7.-22.8.): Olet täynnä energiaa ja sosiaaliset tapahtumat kutsuvat sinua. Älä unohda pitää huolta itsestäsi ja levätä tarpeeksi, jotta voit nauttia tästä energisestä ajasta täysillä. Vaaleanpunainen tuo sinulle tällä viikolla onnea ja rauhaa.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Tällä viikolla kohtaat tärkeän päätöksen, ja sinun on kuunneltava sydäntäsi ennen kuin teet valintasi. Anna intuitiosi ohjata sinua, sillä se tietää parhaiten, mitä todella haluat. Onnenvärisi on tällä viikolla metsänvihreä.

Vaaka (23.9.-22.10.): Syksyinen sää antaa sinulle inspiraatiota aloittaa uusia projekteja. Älä epäröi tarttua niihin ja ilmaista luovuuttasi. Nauti tästä energisestä ja motivoivasta ajasta.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Työ voi tuntua raskaalta, mutta muista, että helpommat ajat ovat tulossa. Keskitä huomiosi positiivisiin asioihin elämässäsi ja hae voimaa niistä. Kaikki menee parempaan suuntaan.

Jousimies (22.11.-21.12.): Suuntaa kohti tavoitteitasi ja älä anna pienten hidasteiden estää sinua. Ota asiat rauhallisesti ja luota siihen, että kaikki järjestyy ajan myötä. Hiljaa hyvä tulee.

Kauris (22.12.-19.1.): Innostus ja uudet harrastukset ovat lähellä sydäntäsi tulevalla viikolla. Kokeile jotain uutta tai palaa vanhan lempiharrastuksen pariin. Sosiaaliset tapahtumat odottavat loppuviikolla, joten ole valmis nauttimaan seurasta.

Vesimies 20.1.-18.2.): Halloweenin energiat saavat mielialasi herkäksi. Nyt on tärkeää maadoittua ja rauhoittua. Kokeile esimerkiksi joogaa tai meditaatioharjoituksia.

Kalat 19.2.-20.3.): Sinulla on mahdollisuus ratkaista pitkään vaivannut ongelma. Tunnet olosi energiseksi ja kaipaat ystävien seuraa. Järjestä ystävillesi illanvietto viikonloppuna ja nauti yhdessäolosta.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.