Päivähoroskooppi 6.11.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 6.11.23

Tänään asioiden tekeminen oikein tuntuu todennäköisesti hyvältä. Eloisa Venus ja syvällinen Pluto, kumpikin maanläheisessä Maan merkissä, yhdistävät aistillisuuden ja syvyyden. Sen jälkeen Kuu siirtyy Neitsyeen käytännöllisen Saturnuksen kanssa, tuoden impulssimme yhteen todellisuuden kanssa. Lopuksi looginen Merkurius ja oivaltava Neptunus, molemmat intuitiivisissa Vesimerkeissä, harmonisoituvat klo 20.37 EST vahvistaen hienovaraista tietoa. Kun olemme jumissa kahden vastauksen välissä, saamme valita sen, joka meistä itsestämme tuntuu hyvältä.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä antaa meille mahdollisuuden yhdistää syvempi tietoisuus ja käytännölliset toimet. Voimme hyödyntää Venus-Pluto-yhdistelmän tuomaa sensuaalisuutta ja syvyyttä, kun teemme päätöksiä. Kuu Neitsyessä auttaa meitä jäsentelemään ajatuksiamme ja toimimaan käytännöllisesti, kun tarkistamme, onko se, mitä haluamme, todella toteutettavissa. Merkurius ja Neptunus tuovat myös viisautta päivään, auttaen meitä ymmärtämään hienovaraista tietoa ja intuitiota.

Vaikka meidän on joskus vaikea valita ilmiselvältä vaikuttavan vastauksen ja oman hyvinvointimme välillä, päivä kannustaa meitä kuuntelemaan itseämme ja tekemään päätöksiä, jotka tuntuvat meille oikeilta ja mukavilta. On tärkeää yhdistää syvällinen tieto ja käytännöllinen toiminta tasapainoisella tavalla, ja tänään on hyvä päivä siihen.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.