Viikkohoroskooppi 13.-19.11.

Oinas (21.3.-19.4.): Uusi viikko tuo mukanaan energiaa ja innostusta. Saatat löytää itsesi uusien projektien ääreltä tai syventyä harrastuksiisi entistä enemmän. Ole avoin uusille mahdollisuuksille ja anna luovuutesi puhjeta kukkaan.

Härkä (20.4.-20.5.): Tuleva viikko kutsuu sinua tutustumaan uusiin ihmisiin. Ole avoin kohtaamisille ja saatat löytää ystävän tai kumppanin odottamattomasta paikasta. Muista pitää mielessäsi positiivinen asenne, se avaa ovia onnellisille sattumuksille.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Kommunikaatio on avainasemassa tällä viikolla. Ole rohkea ilmaisemaan ajatuksiasi ja tunteitasi, niin saatat ratkaista pitkään vaivanneen pulman. Myös matkustushaaveesi voivat saada uutta pontta – harkitse seikkailua, se voisi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

Rapu (21.6.-22.7.): Tuleva viikko tarjoaa mahdollisuuden oman hyvinvointisi kohentamiseen. Kokeile uusia terveellisiä ruokavalintoja ja liikuntamuotoja. Pidä huolta itsestäsi ja anna kehollesi ansaitsemaasi hoivaa.

Leijona (23.7.-22.8.): Rakkaus ja ystävyys ovat vahvasti läsnä tällä viikolla. Ole avoin antamaan ja vastaanottamaan rakkautta. Pienet eleet ja huomaavaisuudet voivat tehdä suuren eron ihmissuhteissasi. Muista myös kiittää niitä, jotka ovat tukenasi.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden päästä eroon vanhoista taakoista. Pohdi, mikä sinua pidättelee, ja tee päätös vapautua siitä. Olet vahvempi kuin uskotkaan, ja voit saavuttaa enemmän kuin kuvittelitkaan.

Vaaka (23.9.-22.10.): Taloudellinen tilanteesi näyttää lupaavalta tällä viikolla. Harkitse säästämistä ja järkeviä sijoituksia tulevaisuuden varalle. Jakamalla iloa ja antamalla tukea myös muille voit luoda positiivista energiaa ympärillesi.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Työasiat ovat nyt etusijalla. Tuleva viikko tarjoaa mahdollisuuden näyttää kykysi ja saada ansaitsemaasi tunnustusta. Ole valmis ottamaan vastaan uusia haasteita, ne voivat avata ovia tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

Jousimies (22.11.-21.12.): Perhe ja läheiset ovat tärkeitä tällä viikolla. Osoita rakkauttasi ja huomioi niitä, jotka ovat sinulle läheisiä. Syvälliset keskustelut voivat avata uusia näkökulmia ihmissuhteissasi. Ole valmis kuuntelemaan ja ilmaisemaan tunteitasi avoimesti.

Kauris (22.12.-19.1.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden keskittyä omaan hyvinvointiisi. Kokeile uusia liikuntamuotoja ja pidä huolta mielenrauhastasi. Pienet askelmat voivat johtaa suuriin muutoksiin, joten ole kärsivällinen ja pysy positiivisena.

Vesimies (20.1.-18.2.): Viikon aikana kohtaat joitakin odottamattomia muutoksia suunnitelmissasi. Ole joustava ja avoin uusille mahdollisuuksille, ne voivat viedä sinut paikkoihin, joita et osannut odottaa. Luota siihen, että asiat järjestyvät parhain päin.

Kalat (19.2.-20.3.): Tuleva viikko kannustaa sinua ottamaan aikaa itsellesi. Rentoudu ja anna mielen levätä. Saatat löytää uusia harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita, jotka tuovat iloa arkeesi. Ole avoin uusille kokemuksille.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.