Päivähoroskooppi 29.10.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 29.10.23

Päivän horoskooppi: Itsenäisyys on kultaa. Kannustava Kuu liittoutuu onnekkaan Jupiterin kanssa varhain aamulla, suihkien päällemme optimismia ja vapautta, kun etenemme päivämme läpi. Myöhemmin kommunikoiva Merkurius yhdistyy voimakkaan Marsin kanssa klo 10.22 EDT, tuoden vakavaa ja päättäväistä energiaa mieleemme – saatamme jopa huomata jakavamme salaisuuksia. Lopuksi Kuu siirtyy liittymään eksentriseen Uranukseen, joten kiihkeä halu kulkea omia polkuja ja kaivaa omia kolkkia korostuu entisestään. Meillä on yksilöllisyyden voima.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä kannustaa meitä todella ottamaan ohjat omiin käsiimme ja ilmaisemaan itseämme vapaasti. Yksilöllisyys ja oman polun kulkeminen ovat nyt erityisen korostuneita. Tämä on oiva hetki pohdiskella omia intohimoja ja unelmia, ja rohkaistua astumaan niiden toteuttamiseen. Kommunikointi muiden kanssa on avainasemassa, ja voimme inspiroida muita omalla rohkeudellamme ja itsenäisyydellämme. Ei ole rajoituksia sille, mitä voimme saavuttaa, kun luotamme omaan voimaamme ja ainutlaatuisuuteemme.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.