Viikkotulkinta 18: tasapaino

Viikon teemana on tasapaino. Elämässä vaaditaan jatkuvasti tasapainottelua. Tämä on usein ahdistavaa, kun ymmärtää, että joutuu elämään kahden maailman välissä, oma maailma ja ulkomaailma. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään näitä kahta maailmaa. Elänkö oikeasti siinä maailmassa missä haluan vai onko kaikki olosuhteista johtuvaa. 
Sinussa on voima muuttaa tuota maailmaa missä elät. Voima joka on sisälläsi, se voima voi olla hukassa ja unohdettuna. Kevään voiman voi huomata katsoessaan ulos. Lumen ja jään alta alkaa uusi elämä. Tuo uskomaton voima, jonka aurinko ja luonto saa yhdessä aikaan, kannattaa ottaa omaan kasvuun mukaan. Anna itsellesi nyt aikaa omaan kasvuun. Rauhoita hetkeksi mielesi, hengitä syvään ja haaveile missä maailmassa haluat elää juuri nyt. Nyt on tullut aika löytää oma kasvu ja voima. 
Nautitaan keväästä ja auringosta, ainakin pieni hetki arjen keskellä. Aloita aamusi rauhallisesti hengitellen ja avaa ikkuna uuteen aamuun. Kuiskaa hiljaa, ”Minä elän” ja sen jälkeen sano se uudelleen ääneen ”Minä Elän!”. Huomaa tuo kasvu, jonka nuo sanat saavat aikaan. Tästä on hyvä jatkaa.

PAKKA 1.

Sinun viikkoasi kantavat sanat onnellisuus ja rakkaus. Huomaat viikon aikana kuinka sinussa herää halu tehdä aloitteita. Voit siis toimia sen mukaan mitä sydän sinulle kertoo. Nyt on se viikko jolloin voit löytää ja elää suurta rakkautta. Rakkaus on tunne joka ilmenee meillä kaikilla eri tavalla. Huomaat ehkä rakastavasi itseäsi eri tavalla kuin ennen. Näet ympärilläsi rakkautta ja tämä herättää sinussa suuria hyvän olon tunteita. Toiset voivat löytää suuren rakkauden tällä viikolla elämäänsä. Joten kehotan sinua huomaamaan nuo asiat ympäriltäsi. Mieti mikä on sinun suuri rakkautesi. Onko se aina välttämättä kumppani, rakastettu? Luo haaveita ja lähde niitä kohti, löydä uusia tunteita ja polkuja. 
Viikko on kaiken kaikkiaan hyvin harmoninen. Löydät itsestäsi tuon sisäisen ja ulkoisen maailman harmonian. Tämä on hyvin harvinainen viikko vuodessasi. Ota irti kaikki se mitä näet ja koet. 
Joillekin viikko voi tuoda tullessaan uuden ystävyyden, rakkauden tai jopa kosinnan. Ota se riemulla vastaan ja huikkaa elämälle kiitos.

PAKKA 2.

Tällä viikolla nousee vahvasti esille miespuolinen henkilö. Hän voi kuvastaa isä-tyyppiä tai esimiestä. Ajatuksesi ovat hänen puolella. Nauti hänen seurastaan ja kuuntele mitä hänellä on sanottavaa. Kerro hänelle, kuinka tärkeä hän on, on hän sitten läsnä, kauempana tai jo edesmennyt. Odota viestiä jonka hän sinulle tuo. Nuo sanat kumpuavat syvältä ja niillä on sinulle suuri merkitys. Negatiiviset ihmiset keräävät helposti negatiivista energiaa ympärilleen, joten on hyvä puhdistaa energiat välillä. Jos sinulla on tuon miehen kanssa jotakin keskusteltavaa, anna tilaisuus poistaa tummat pilvet yltänne ja katsokaa mitä tulevaisuudella on annettavaa. Nyt on siis aika sopia kaikki erimielisyydet. On myös aika nauttia niistä hetkistä joita saamme viettää läheistemme kanssa. Ota rakkaudella vastaan kaikki se mitä sinulle annetaan.
Riittämätöntä uskoa tämän maailman ulkopuolisiin voimiin on vahvistettava pykimällä jatkuvasti kokemaan uusia ilmiöitä ja tunteita. Sivuuta vastareaktiot joita kohtaat, varsinkin jos ne ovat negatiivisia. Luo mieluummin itse positiivinen ilmapiiri ympärillesi. Huomaat kuinka paljon helpommin kohtaat asiat ja tilanteet. On siis meistä itsestä kiinni, kuinka energiat ympärillämme vaikuttavat ulos- ja sisäänpäin. Tarkastele omaa suhdettasi sisäiseen ja ulkoiseen maailmaan. Miten voin itse siihen vaikuttaa? 

Pakka 3.

Sinulla on takana tai meneillään rankka jakso elämässäsi. Olet mahdollisesti kadottanut tuon sisäisen voimasi. Kyyneleet ovat polttaneet silmissä. Kaikki toivo sekä into on poljettu maahan. Nyt on aika löytää sisäinen voima, jolla saat aikaan muutoksen. Kaikki viikon 7 päivää on varattu sinun sisäiselle ja ulkoiselle muutokselle. On tullut aika saattaa loppuun lievästi sanottuna vaikea kausi. On löydettävä ketjun heikoin lenkki ja vahvistettava puolustusta ulkoisia tekijöitä vastaan. Innottomuutta vastaan täytyy taistella, on voitettava, mikäli halutaan ylläpitää elämää käytännöllisellä, tunneperäisellä ja taloudellisella tasolla. Pidä kiinni omista suunnitelmista ja tavoitteistasi. Älä katso taaksesi, vaan jatka kohti uusia seikkailuja. Huolehdi riittävästä veden juonnista, siitä saa puhdasta uutta energiaa. Älä tuhlaa voimavarojasi turhiin asioihin, joita et voi muuttaa. Käytä mieluummin energiasi  itseesi ja omaan sisäiseen kasvuun. Ota siis tällä viikolla omaa aikaa. Tutustu siihen ”kuka minä oikeasti olen tai kuka minä oikeasti haluan olla?” Kun löydät vastauksen, mieti mitä minä voin tehdä, jotta olen sellainen kuin itse haluan tai mitä minun täytyy tehdä, jotta maailmani on sellainen missä haluan elää. Luota itseesi ja sen sisäiseen voimaan. Katso peiliin ja kuiskaa ”Olen upea juuri tällaisena kuin olen!”

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikkotulkinta 18: tasapaino”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.