Viikkohoroskooppi 4.12.-10.12.


Oinas (21.3.-19.4.): Tuleva viikko tuo tullessaan odottamattomia muutoksia työelämässäsi. Ole valmis sopeutumaan uusiin tilanteisiin ja etsi luovia ratkaisuja. Rakkausrintamalla voit kokea syvällisiä keskusteluja kumppanisi kanssa, mikä vahvistaa yhteyttänne entisestään.

Härkä (20.4.-20.5.): Tuleva viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa näkökulmaasi ja oppia uutta. Harkitse matkustamista tai osallistumista kulttuuritapahtumiin. Rakkauselämässä voit odottaa romanttisia hetkiä, jotka tuovat lisää lämpöä suhteeseesi tai uusia mahdollisuuksia kumppanin kohtaamiseen.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Sosiaalinen elämäsi saa lisäväriä tulevalla viikolla. Osallistu rohkeasti erilaisiin tapahtumiin ja verkostoihin. Uudet ihmissuhteet voivat avata ovia urakehityksellesi. Rakkausrintamalla voit odottaa intohimoisia hetkiä, jotka syventävät suhdettasi.

Rapu (21.6.-22.7.): Tuleva viikko kannustaa sinua keskittymään henkiseen hyvinvointiisi. Kokeile uusia rentoutumismenetelmiä ja anna aikaa omalle itsellesi. Ystävät voivat tarjota tukea, ja voit odottaa innostavia kohtaamisia, jotka piristävät päivääsi.

Leijona (23.7.-22.8.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden loistaa omalla alallasi. Ole valmis ottamaan vastaan tunnustusta ja uusia vastuita työelämässäsi. Rakkauselämässä voit odottaa yllättäviä käänteitä, jotka lisäävät jännitystä suhteeseesi.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden syventää ihmissuhteitasi. Ole avoin vuorovaikutukselle ja keskusteluille läheistesi kanssa. Uudet ystävyyssuhteet voivat syntyä odottamattomista kohtaamisista. Työelämässä voit odottaa tukea kollegoilta ja mahdollisuutta oppia uusia taitoja.

Vaaka (23.9.-22.10.): Tuleva viikko kannustaa sinua panostamaan terveyteesi ja hyvinvointiisi. Kokeile uusia liikuntamuotoja ja terveellisiä elämäntapoja. Työelämässä voit odottaa mielenkiintoisia projekteja, jotka vaativat luovuuttasi.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Tuleva viikko tuo mukanaan energian panostaa omiin intohimoihisi. Kokeile uusia harrastuksia ja anna luovuutesi kukkia. Rakkausrintamalla voit odottaa romanttisia eleitä ja yllättäviä huomionosoituksia.

Jousimies (22.11.-21.12.): Tuleva viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella omia tavoitteitasi ja suunnitella niiden saavuttamista. Syvälliset keskustelut läheisten kanssa voivat avata silmiäsi uusille mahdollisuuksille. Työelämässä voit odottaa kannustusta ja arvostusta saavutuksistasi.

Kauris (22.12.-19.1.): Tuleva viikko kannustaa sinua tekemään rohkeita päätöksiä työelämässäsi. Tartu uusiin haasteisiin ja osoita osaamisesi. Rakkausrintamalla voit odottaa läheisyyttä ja syvällisiä keskusteluja, jotka lujittavat suhdettasi.

Vesimies (20.1.-18.2.): Tuleva viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden ilmaista luovuuttasi. Ole avoin uusille ideoille ja anna mielikuvituksesi lentää. Rakkausrintamalla voit odottaa syvällisiä hetkiä ja romanttisia eleitä, jotka luovat lämpimän ilmapiirin suhteeseesi.

Kalat (19.2.-20.3.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden löytää tasapainoa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin välillä. Kokeile erilaisia rentoutumismenetelmiä ja anna tilaa omalle henkiselle kasvullesi. Ystävien tuki on arvokasta, ja voit odottaa innostavia kohtaamisia.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.