Viikkotulkinta viikolle 19

Viikon aikana nousee usealle meistä voimattomuuden tunnetta. Kasvava kuu voi aiheuttaa paineita. On hyvä ottaa rennosti aika työpäivän ulkopuolella. Suorittaminen ja talven pimeys on vienyt voimia. Tee valintoja. Valitse mitä tekisit mieluiten. Lähdetkö ulos kävelylle ilta aurinkoon vai siivoatko kaapit. Toisille tuo kaappien siivous on myös terapiaa ja toisille taas suorittamista. Siivoa pois ne asiat ja tavarat, joita et elämässäsi tarvitse. On turhaa kerätä kaikkea ympärilleen. Pienemmälläkin tulee toimeen.
Tyytyväisyys omaan elämään onkin viikon avainsana. Oletko tyytyväinen? Onko toiveita, joiden haluat toteutuva? Ystävät ja läheiset nostetaan jalustalle, vietä hetki heidän kanssaan. Iloiset tapaamiset ja juhlat ovat aina virkistäviä. On erinomainen viikko kaikelle ryhmä-aktiviteetille. Lähde reippaasti mukaan ja kerää ne onnenhippuset, joita sinun matkallesi annetaan. Nautitaan keväästä yhdessä.

PAKKA 1

On muistettava mitä korkeammalla kiipeää, sitä korkeammalta voi pudota. Käy mielessäsi läpi omat tavoitteet. Oletko asettanut ne hiukan liian korkealla. Joskus on parempi aloittaa helpommasta tavoitteesta. Älä kuitenkaan luovu tuosta suuremmasta haaveesta, mutta sen aika ei ehkä ole vielä. Tartu tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Ideoita syntyy helposti, samoin pilvilinnoja. Vakaalla pyrkimyksellä ne on saavutettavissa. Kaikki viittaa nyt laajoihin tulevaisuuden näkymiin.

Jokin asia tai henkilö yrittää rikkoa harmoniaa. Tilanne ei ole onnellinen, mutta joskus on parempi sanoa suoraan, kuin piilottaa ajatukset ja sanat. Älä ole oman elämäsi este. Voit itse vaikuttaa siihen, miten asiat menevät ja toteutuvat. Pyri pitämään yllä harmoniaa. Ole hienovarainen ja käytä mahdollisesti naisellisia energioita hyödyksi.

Viikko on siis siivousta monessakin mielessä. Anna pölylle kyytiä, se ei näytä hyvältä kevät auringossa. 

PAKKA 2

Kompromissi on joskus väistämätön. Tämä pätee tunne-elämässä tai ystävyydessä. Sisäinen rauha voi olla hetken hukassa. Tee päätökset niin, ettet aina vaadi muiden antautuvan sinun tahtoosi. Kuuntele muita ja ota oppia siitä, kuinka he saman asian käsittelevät. Et ehkä heti huomaa tuota opetusta, joka sinulle tarjotaan, kun sama tilanne tulee myöhemmin vastaan, olet jo viisaampi ja voit ajatella, että olet itse tuon asian osannut hoitaa oikealla tavalla. Toiset saattavat häikäilemättä käyttää hyväksi sinun uskollisuuttasi. Toisaalta tällainen uhrautuminen voi olla todellinen lahja niille, jotka tarvitsevat kipeästi apua.

Huomaat henkilön, joka ehkä välillä elää haavemaailmassa. Hän on rakastettava ja uneksija. Hän voi helposti ikävystyä, joten kannattaa hänelle suunnata neuvo johonkin harrastukseen tai toimintaan, mitä hän voisi tehdä, jotta masennus ei valtaa häntä. Tämä tarkoittaa tälle henkilölle uutta innostuksen puuskaa. Ota hetki aikaa hänelle ja kuuntele mitä hänelle kuuluu.

PAKKA 3

Sinun viikkosi on täydellinen käytännön mielessä. Noudata vain syyn ja seurauksen lakia, niin viikko on positiivinen ja menestyvä.

Käytännön suunnitelmat pitää laatia nyt heti, ei vasta ensi viikoilla. Tee ns. to do- lista.

Kommunikointi on sujuvaa tällä viikolla ja kaikki erikoisetkin viestit kannattaa lähettää tai kertoa eteenpäin. Älä pelkää tuoda omaa mielipidettäsi julki.

Elämäsi näyttäytyy uudesta näkökulmasta ja uusilla toiveilla on nyt mahdollisuudet toteutua. Unet osoittautuvat hyvinkin valaiseviksi. Kirjoita ne siis heti aamulla ylös ja mieti mitä ne sinulle yrittävät kertoa. Jos et tartu kaikkiin otollisiin tilaisuuksiin, niin voit katua sitä jälkikäteen. Arvioi uudelleen kaikki käytännön asiat ja tulevaisuuden suunnitelmat.

Viikkosi on hyvin tasapainoinen ja sisäiset sekä ulkoiset tunteet sisältävät kallisarvoisia viisauksia.
Huomioi, että tämä viikko on sinun vuoden merkittävin viikko jollakin tunteisiin liittyvällä tasolla

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.