Päivähoroskooppi 4.12.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 4.12.23

Toiveemme saavat tänään erityistä voimaa. Käytännöllinen Neitsyt-kuu alkaa vastustaa Kalat-merkissä olevaa Saturnusta, mikä voi saada rajoituksemme näyttämään suurilta. Onneksi kuun kolmio onnekkaaseen Härkä-merkin Jupiteriin vahvistaa meitä puhkaisemaan mahdolliset esteet. Lempeä Venus astuu salaperäiseen Skorpioniin klo 13.51 EST, tuoden annoksen intensiteettiä sydämen asioihin. Kuu tekee lopullisen neliön Jousimiehen Marsiin, päättäen asiat kauniin laajentavalla nuotilla.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä kannustaa meitä tarkastelemaan syvemmin tunteitamme ja intohimojamme. Saturnuksen vastustaminen voi tuoda esiin rajoituksia ja haasteita, mutta Jupiterin myönteinen vaikutus antaa meille voimaa ylittää ne. Venus Skorpionissa herättää halun tutkia syvempiä ja salaperäisempiä puolia ihmissuhteissa. Ole avoin mahdollisille muutoksille ja anna tunteiden virrata. Illan laajentava nuotti Marsin kanssa kannustaa meitä tekemään rohkeita päätöksiä ja astumaan ulos mukavuusalueeltamme. Päivä päättyy vahvasti, jättäen tilaa kasvulle ja kehitykselle.

Päivän edetessä voimme tuntea energian muuttuvan, kun Neitsyt-kuu muodostaa harmonisen kolmion Plutoon Kauriissa. Tämä vaikutus antaa meille mahdollisuuden syventyä itsemme ymmärtämiseen ja voimistaa transformaatiota elämässämme. On hyvä hetki tehdä henkilökohtaisia arvioita ja harkita, mitkä muutokset voisivat tuoda enemmän tasapainoa ja merkityksellisyyttä.

Illan pimentyessä voimme odottaa mielenkiintoisia vuorovaikutuksia, kun Neitsyt-kuu muodostaa yhtymän Neptunuksen kanssa Kalat-merkissä. Tämä herättävä yhdistelmä tuo esiin intuition ja luovuuden voimaa. Olkaamme avoimia näille herkille värähdyksille, jotka voivat tarjota syvempää ymmärrystä itsestämme ja ympäröivästä maailmasta. Tänä iltana kannattaa hakea hetki rauhoittumiseen ja itsereflektioon, sillä se voi avata portteja syvempiin oivalluksiin.

Yö etenee rauhallisesti, kun Neitsyt-kuu lopulta siirtyy Vaakaan. Tämä siirtyminen kannustaa meitä tasapainottamaan tunteitamme ja pyrkimyksiämme. Vaakaan liittyvä energia korostaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä, joten tämä on ihanteellinen aika ratkaista konflikteja rauhanomaisesti ja rakentavasti. Lopuksi, kun suljemme päivän silmämme, voimme kantaa mukanamme päivän opetukset ja valmistautua uuteen päivään, joka tuo mukanaan mahdollisuuksia kasvuun ja henkiseen kehitykseen.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.