Päivähoroskooppi 3.12.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 3.12.23

Elämä saattaa tuntua painavalta nykyisen energian alla. Kuu Leijonassa lähettää sähköiskun töytäistessään kapinallista Uranusta Härässä, mutta todellinen draama alkaa, kun Venus tekee neliön Plutolle klo 8.29 aamulla EST. Jokainen halumme saattaa tuntua kuin se olisi käytännössä elämä tai kuolema. Taivaat tulevat helpottumaan, kun Kuu tasoittaa tilannetta ystävällisellä sextiilillä Venusta kohtaan oikeudenmukaisessa Vaaka-merkissä ennen lopullista tyyntymistään Neitsyessä. Voimme ottaa askeleen taaksepäin ja nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden tarkastella tunteitamme ja toiveitamme syvemmin. Vaikka aamun intensiiviset energiat voivat saada meidät tuntemaan olevamme tunnekuohun vallassa, myöhemmin päivällä Neitsyen rauhoittava vaikutus auttaa meitä palaamaan maan pinnalle. On aika keskittyä käytännön ratkaisuihin ja arvioida, mikä todella on meille tärkeää. Neitsyen analyyttinen lähestymistapa auttaa meitä hahmottamaan asiat selkeämmin ja tekemään järkeviä päätöksiä. Muistetaan, että tunteet eivät ole pysyviä, ja päivä voi tuoda mukanaan mahdollisuuden kasvaa ja oppia itsestämme.

Illan lähestyessä Kuu Virgossa kannustaa meitä tekemään järjestelyjä ja huolehtimaan käytännön asioista. On hyvä hetki asettaa tavoitteita ja suunnitella tulevia päiviä. Emme välttämättä enää koe samanlaista voimakasta tunnekuohua kuin aamulla, mutta voimme hyödyntää päivän opetuksia ja soveltaa niitä käytäntöön. Neitsyen energia auttaa meitä olemaan järjestelmällisiä ja kurinalaisia, mikä voi olla erityisen hyödyllistä kaikenlaisten tehtävien suorittamisessa.

Myöhäisillan tunteina Kuu muodostaa harmonisen kolmioaspektin Saturnuksen kanssa, tuoden vakautta ja järjestystä tunteisiimme. Tämä on oiva hetki reflektoida päivän tapahtumia ja arvioida omia tunteitamme rehellisesti. Samalla voimme asettaa realistisia tavoitteita tulevaisuutta varten. Tämä päivä ei välttämättä ollut helpoin, mutta se tarjosi meille mahdollisuuden kasvaa henkilökohtaisesti ja oppia hallitsemaan tunteitamme erilaisissa tilanteissa. Nukkumaan mennessä voimme tuntea olomme rauhalliseksi ja valmistautuneeksi uuteen päivään, joka tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja opetuksia.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.