Päivähoroskooppi 12.11.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 12.11.23

Runsauden oikeudenmukainen käsittely saattaa olla haaste tänään. Kun voimakas Skorpionikuu asettuu vastakkain ylenpalttisen Jupiterin kanssa klo 7:09 aamulla itäiseen aikaan (EST), muutosvoimainen suhtautuminen resursseihin on mahdollista. Kuitenkin houkutus jakaa vaurautta tavalla, joka syventää olemassa olevia valtasuhteita, voi olla vaikea vastustaa. Kuunsolmu muodostaa sitten kiinteän kulman herkän Chironin kanssa, nostattaen konflikteja itsenäisyyden ja autonomian ympärillä. Voimme tasoittaa tilannetta ajattelemalla lahjoja virtaavana universumista kaikille sen sijaan, että ne tulisivat yhdeltä henkilöltä toiselle.

Mitä voimme oppia

Navigoidessamme runsauden ja vallan monimutkaisia ​​dynamiikoita, on oleellista lähestyä resurssien jakamista tietoisesti ja inklusiivisesti. Taivaankappaleiden energiat kannustavat meitä pohtimaan, miten toimintamme saattaa vaikuttaa laajempaan yhteiskunnalliseen kudokseen. Päivän edetessä Kuu siirtyy Jousimieheen, tuoden mukanaan optimistisempaa ja laajentuvaa energiaa.

Jousimiehen vaikutuksen alaisina keskitymme suurempiin yhteyksiin ja meitä innostetaan etsimään viisautta ja ymmärrystä. Tämä on otollinen aika osallistua avoimin mielin käytäviin keskusteluihin, jotka edistävät kasvua ja keskinäistä kunnioitusta. Ole tietoinen valinnoistasi sanojen suhteen, sillä ne voivat joko edistää yhtenäisyyttä tai lisätä väärinkäsityksiä.

Päivän edetessä omaksu anteliaisuuden henki ilman, että samalla ylläpidetään epätasa-arvoa. Harkitse, miten toimintasi voivat edistää runsauden harmonista ja tasapainoista jakautumista, luoden samalla tunteen yhteenkuuluvuudesta kaikkien välille. Muista, todellinen vauraus saavutetaan, kun se jaetaan myötätuntoisella sydämellä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.