Päivähoroskooppi 13.11.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 13.11.23

Energia saattaa löytää yllättäviä purkautumiskanavia varoittamatta! Voimakas uusi kuu intensiivisessä Skorpionissa klo 4:27 aamulla itäiseen aikaan (EST) voisi olla tarpeeksi voimakas hallitsemaan tilannetta yksin. Kun sekä impulsiivinen Kuu että loistava Aurinko sitten asettuvat vastakkain kaoottisen Uranuksen kanssa, emme ehkä ole tyytyväisiä harkitsemaan asioita perusteellisesti – todennäköisesti haluamme ryhtyä välittömästi toimiin, vaikka se vaikuttaisi epäloogiselta. Meillä saattaa olla ainakin joitakin tarinoita kerrottavana, kun Kuu siirtyy viisaaseen Jousimieheen!

Mitä voimme oppia

Uuden kuun voiman jälkeen siirtyminen Jousimiehen myötä antaa meille mahdollisuuden laajentaa näkökulmaamme ja etsiä syvempää ymmärrystä. On suositeltavaa pitää mielessä, että impulsiiviset teot voivat tuoda mukanaan odottamattomia seurauksia. Siksi olisi hyödyllistä pysähtyä hetkeksi ja arvioida, miten voimme parhaiten hyödyntää näitä energioita rakentavalla tavalla.

Viikon edetessä olisi hyvä kiinnittää huomiota sisäisiin viesteihin ja intuition ohjaukseen. Jousimiehen vaikutuksen alaisina voimme löytää syvemmän merkityksen kokemuksistamme ja oppia arvokkaita opetuksia. Ole avoin uusille mahdollisuuksille ja valmis kasvamaan henkisesti. Muista, että jokainen haaste kantaa sisällään mahdollisuuden kasvuun ja muutokseen.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.