Andromed(i)a 2020

Saimme tämän sivuston meille yhtenä sivustona isommasta ostospaketista, emmekä tiedä yhtään millainen tämä sivusto on aiemmin ollut.

Tulevaisuudessa tämä sivusto tulee kuitenkin käsittelemään monia asioita, avaruutta, ajatuksiamme, aivojamme, miksi teemme mitä teemme, ja mitä kaikkea maailmakaikkeudessa voikaan olla. Emme siis ole rajaamassa tämän sivuston sisältöä kovinkaan tarkasti. Ja jos sinä haluat olla osa andromedan miehistöä, ota yhteyttä sähköpostiin info@andromedia.fi

Huomaathan että sivuston nimi on siis ANDROMEDIA, vaikka puhumme koko ajan ANDROMEDASTA…. tämä siksi, koska sivusto on mediaa, tiedotteita, uutisia….

Ainoa mikä on varmaa tässä vaiheessa on se, että me olemme suomalaisia ja tämä sivusto tulee sisältämään suomalaista sisältöä, ilman ostopakkoa tai muutakaan. Meille voi tulla mainoksia ja mainossisältöä, mutta pyrimme tekemään sen siten, ettei se pahemmin häiritse pääasioita, kuten tähtitaivaamme tähtiä ja niihin liittyvä tarinoita.

Meillä on muuten yksi vähän saman tyylinen sivusto jo olemassa: nemesis.fi, joka tulee sisältämään kylläkin urheilupitoista sisältöä, kunhan se pääsee vauhtiin. Se nimittäin hankittiin meille samassa kaupassa tämän sivuston kanssa.

Tervetuloa matkallemme.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.