Viikonlopulle horoskooppi ote – onko sinun horoskooppisi mukana?

Härkä

Ajattelet tällä viikolla elämän suuria kysymyksiä Härkä. Saatat saada inspiraation kun luet tietystä aiheesta, katsot dokumenttia tai käyt syvällisiä keskusteluja muiden ihmisten kanssa. Saatat myös olla matkoilla tai suunnitella matkalle lähtöä. Olet yhteydessä lähistöllä asuviin ystäviin ja vietät aikaa kaupungilla, kuten käyt museossa, puistossa tai elokuvissa. Voit myös nauttia uusien taitojen opettamisesta tai kirjoittamisesta.

Kaksonen

Tunnet olosi hieman tunteelliseksi ja herkäksi tällä viikolla Kaksonen. Saatat kaivata yksityisyyttä ja tilaa tai yrität ymmärtää paremmin käyttäytymismallejasi ja reaktioitasi lähi suhteissasi. Voit myös laskuja tai velkoja maksaessa miettiä uusia sijoituskohteita. Töissä luovuuden puuska valtaa sinut ja pursuat uusia ideoita .

Rapu

Tuleva viikko on oleva tunteikas sinulle Rapu. Saatat olla menossa treffeille jonkun uuden kanssa tai vietät laatuaikaa kumppanisi tai hyvän ystäväsi kanssa. Haluat kuitenkin tuoda esiin ongelmia, jotka ovat vaivanneet sinua suhteessanne, tai saatat joutua antamaan jollekin toiselle suurempaa tukea. Vedät myös puoleesi enemmän huomiota kuin normaalisti tällä viikolla ja se avaa uusia mahdollisuuksia. Saatat myös piristää ulkonäköäsi ostamalla uusia vaatteita tai leikkaamalla hiuksiasi.

Leijona

Olet toimelias tällä viikolla Leijona. Saatat joutua rutiinin virtaan, kun suoritat asioita sekä töissä että kotona. Kannattaa myös kiinnittää enemmän huomiota terveyteesi varaamalla aikaa liikuntaan, tutkimalla ravitsevia reseptejä tai muuttamalla ihonhoitorutiiniasi. Pohdit lisäksi menneitä suhteita ja ystävyyssuhteita, ehkä mennyt olisi hyvä jättää menneisyyteen? Lisäksi saatat nauttia uusien asioiden oppimisesta.

Neitsyt

Sinulla on tällä viikolla aikaa rentoutua ja pitää hauskaa Neitsyt. Saatat seurustella ja tavata hyviä ystäviä. Voit myös aloittaa luovan projektin tai uuden harrastuksen joka tuottaa sinulle iloa ja kohentaa itsetuntoasi. Saatat verkostoitua tai osallistua ryhmätapahtumiin. Haluat tehdä suunnitelmia ystävien kanssa tai olet itse enemmän muiden ihmisten tukena. Selvität myös viimeaikaisia ongelmia ystävän kanssa.

Vaaka

Hoidat tällä viikolla kotiin liittyviä asioita, Vaaka. Saatat siivota ja järjestellä kotiasi tai lisätä pieniä koristeellisia yksityiskohtia sinne, kuten laitat tauluja seinille tai järjestät huonekalusi uudelleen. Saatat myös viettää paljon aikaa perheesi kanssa tai pohtia lapsuuden muistoja ja perhesuhteita. Saat positiivista palautetta työssäsi tai voit saada uuden työ tarjouksen. Voit myös miettiä, kuinka voit tuoda omaa luovuuttasi työhösi enemmän.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.