Viikkohoroskooppi 15.-21.5.

Härkä 20.4–20.5

Vietä aikaa itseksesi arjen tiimellyksessä. Jokin asia on ollut mielessäsi ja oma aika auttaa sinua oivaltamaan minkä askeleen otat seuraavaksi. Keskity tähän hetkeen ja asiat kirkastuvat edessäsi ennen kuin huomaatkaan.

Kaksonen 21.5–20.6

Kausi on sinun. Ota siitä kaikki ilo irti. Asiat sujuvat mutkattomasti ja iloisesti sinun eduksesi, kun vain uskot siihen itse. Hymyile, se tarttuu. Valo ulkona lisää sinunkin valoa.  Käytä sitä itseesi ja läheisiisi.

Rapu 21.6–22.7

Elät myllerryksen keskellä. Tuleva viikon aikana asiat ratkeavat sinun eduksesi ja iso kivi putoaa sydämeltäsi. Työasioissa tulee muutoksia, joita olet odottanut pitkään. Kuulet hyviä uutisia läheiseltäsi.

Leijona 23.7–22.8

Vahva kahvi voisi olla paikallaan tällä hetkellä. Tarvitset heräämiseen pienen ojennuksen, jonka saat värikkäistä kasviksista ja hedelmistä. Keskity hyvinvointiisi tarkemmin, jotta pääset kukoistamaan.

Neitsyt 23.8–22.9

Puhtaus on puoliruokaa, joten siivoa. Siivoa kaappisi ja tutki mitä ne on syöneet vuosien mittaan. Siivouksen lomassa, siivoat myös mielesi, joka kevenee samaa tahtia siivouksesi kanssa.

Vaaka 23.9–22.10

Toivomasi asia on yhden askeleen lähempänä. Tekemäsi uurastus on huomattu työssäsi ja saat siitä kiitosta. Asia saa sinut iloiseksi. Olisiko aika juhlaan? Vietä aikaa ystäviesi seurassa.

Skorpioni 23.10–21.11

Kevät on saanut sinut heräilemään henkiin. Olet täynnä tarmoa ja olet päättänyt saavuttaa sinulle tärkeän asian. Tällä viikolla saavutat yhden etapin tämän asiasi suhteen.

Jousimies 22.11–20.12

Koru kertoo enemmän kuin tuhat sanaa sinulle. Ikävä on läsnä ja melankolisuus osa sinua. Haluat vetäytyä muiden seurasta ja viettää aikaa itseksesi. Hiljenny kotiisi tai luontoon lataamaan akkujasi.

Kauris 21.12–19.1

Ole tarkkana rahan käyttösi suhteen. Tällä viikolla saattaa tulla yllättäviä menoja. Muutenkin ohjataan miettimään mihin rahasi kuluu. On kuin se valuisi hiekkana tiimalasissa. Laita siis kukkaron nyörit kiinni!

Vesimies 20.1–18.2

Aika on sinun puolellasi tässä jaksossa. Olet ehkä viime aikoina huomannut olevasi myöhässä, vaikka kuinka yrittäisit olla ajoissa sovituissa tapaamisissa tai työssäsi. Tämä asia korjaantuu tämän jakson aikana. Ole ajoissa!!

Kalat 19.2–19.3

Aloita jonkin liikuntalajin harrastamisen tai jos harrastat jo jotain, keskity siihen silloin kun sitä teet. Tämä antaa sinulle voimaa ja energiaa, jotta jaksat paremmin.

Oinas 20.3–19.4

Olet hyvällä tuulella, vaikka nukut kohtalaisen huonosti. Jostain ammennat hyvää oloa ja pirteyttä. Aiheutuuko tämä ilmiö kesää kohti mennessä vai onko sinulla jokin iloinen tapahtuma tulossa. Nauti olostasi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.