Viikkotulkinta 20

Tuntuuko sinustakin, kuin jokin painaisi hartioita alaspäin? Päänsärkyä on alkuviikosta ilmassa.
Nämä ovat kosmisia vaikutuksia, joita tuo kuun pimennys ja täysikuu aiheuttaa. On suurten muutosten aika.
Joillekin tämä ajanjakso on täynnä yllätyksiä ja taas toiset ovatkin siihen jo varautuneet hyvissä ajoin. Joten nyt on aika tehdä suuria suunnitelmia. Ota kynä käteen ja kirjaa suunnitelmasi paperille. Jos osaat, niin tee tänään tuo unelmakarttasi. Muista kirjata myös, milloin tai mihin mennessä nuo unelmat haluat toteen. Ole siis kuitenkin realisti, älä aseta tavoitteita liian pitkälle tai lyhyelle ajalle. Samoin on hyvä miettiä mikä on realistinen tavoita.

Aloita nyt elämään tuota suurta haavettasi kohti. Aurinkoa viikkoosi.
Valitse se pakka joka mielestäsi kuvaa olotilaasi tänään, lue sen tuoma tulkinta.

Ruusu

Viikonpakka kuvastaa omakuvaa ja sisäistä minuutta. Tästä viikosta alkaa sisäinen kasvusi vahvasti ja matkasi kohti suuria muutoksia. Nämä tulet huomaamaan kehossasi sekä ulkoisissa elämänasioissa. Haaveiletko uudesta urasta, autosta tai matkasta ulkomaille. Luo tuo unelmakarttasi, joka ylettyy kaukaisempiinkin haaveisiin.
Sinun kasvusi alkaa hiljalleen, pienin askelin mutta lopputulos on suurempaa kuin osaat nyt kuvitellakaan.
Käytä hyväksesi tällä viikolla omaa viisauttasi. Sinulta tullaan kysymään neuvoja ja luota, että juurikin sinulle annetaan nuo oikeat sanat, jotka auttavat ystävää/läheistä kun hän apuasi tarvitsee. 
Vietä aikaa haaveillen ja katso kaukoputkellasi eteenpäin kauemmas. Muista kuitenkin kävellessä katsoa jalkoihin, ettet vain kompastu.
Sinun paras aikasi tänä vuonna on vko 29-32 välissä. Nauti siitä

Sokeripala

Jospa oisit kultaseni sokerpalanen? Nyt on rakkaudellisten haaveiden ja niiden toteutusten aika. Mieti mitä elämältäsi vielä haluat? Minkälaista rakkautta haluaisit ja minkälaista rakkautta antaisit. On hyvä miettiä kohtaavatko nämä kaksi toivetta. Niiden tasapainon löytäminen on joskus vaikeaa. Sinulla aukeaa kuitenkin nyt viikko, jolloin voit näitä unelmia ja haaveita alkaa luomaan ja toteuttamaan.
Viikot 27-33 on ajanjakso jolloin tunteet syvenee ja syttyy. Jos et näiden viikkojen aikana löydä tasapainoa, niin se voi siirtyä seuraavaan vuoteenkin. Rauhoita mielesi ja lopeta vastaantaistelu, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Toisille sitä, että luovutan rakkauden suhteen, toisille sitä että uskallan vihdoin kokeilla tuota minulle annatettua rakkautta. 
Tehdään siis itse ne valinnat rakkauden suhteen. Huomaa, että ei niitä kukaan sinulle valmiina tuo tai jos tuokin, niin silloin niitä ei osaa arvostaa. Kun kuljet, niin katsele ympärillesi ja huomaat mahdollisesti lukkoja ja avaimia viikon aikana. Tämä on sinulle merkki siitä, että on aika löytää oikea lukko ja siihen oikea avain. Rakkaudellista viikkoa

Kivi

Joko olet aloittanut tuon unelmakartan tekemisen? Jos et ole niin sinun on se tällä viikolla tehtävä, sen taika laskee viikko viikolta tänä vuonna. 
Tavoittele suuria, sillä sinulle on tulossa suurempaa voittoa elämääsi. Kirjoita vaikka kirje toiveistasi; mitä minun elämäni on vuoden päästä. Lue tuo kirja vuoden päästä. Nämä toiveet ja haaveet ovat toteutuneet juurikin siinä mittakaavassa jossa olet ne tehnyt. Tään vuoksi on hyvä miettiä realistisesti omaa elämää. 
Jos haluat edetä uralla, löytää uuden työn tai vaihtaa asuntoa/muuttaa, nyt on niiden suunnitelmien aika. Sinun parhaat viikkosi näiden toteuttamiseen ovat 27-34.
Puno verkkosi vesille. 

Höyhenet

Koet ehkä, kuinka olet lähtöpisteessä. Elämäsi muuri on sortunut alkuvuodesta ja on uudelleen rakennuksen aika. Rauhoita hetkeksi mielesi ja mieti mitä haluat vielä tälle vuodelle. Sinun suunnitelmasi voivat olla muita pienemmät, mutta on aina hyvä luoda edes joku suunnitelma. Sinulle on varattuna yllätyksiä vko 26-29. Nuo yllätykset ovat mieleisiä tapahtumia tai asioita joita et ehkä ole edes osannut odottaa. Kun lähtee rakentamaan elämää ns. alusta, on haaveet usein pieniä ja varovaisia. Älä kuitenkaan epäröi tehdä suurempia toiveita. Jos sinulle ilmestyy tilaisuus toteuttaa itseäsi, käytä se viipymättä hyväksi. Uskollisuus palkitaan tällä viikolla. Ole lojaali ja uskollinen. Odottamattomat tapahtumat tuottavat sinulle iloa ja onnea, kun osaat katsoa niitä sieltä omasta näkövinkkelistäsi. Muista tämä on sinun oma elämäsi ja kaikki tunteesi ovat sinun omia ja tärkeitä. Kukaan toinen ei voi niitä tuntea samoin, joten onkin hyvä, että ei arvostele tai vähättele koskaan toisen tunteita.
Ota vaikka hyvä kirja tai elokuva, joka vie ajatuksiasi kauemmas tästä päivästä, lue ja rentoudu. Olet sen ansainnut.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.