Viikkohoroskooppi 6.-12.11.

Oinas (21.3.-19.4.): Tällä viikolla olet juhlatuulella. Ehkä odotettavissa on mukavia illanviettoja ystävien kanssa tai suunnittelet itse järjestäväsi läheisillesi kutsut. Nyt on aika nauttia!

Härkä (20.4.-20.5.): Yleensä viileä ja pimeä marraskuun sää masentaa sinua, mutta tällä kertaa löydät rauhaa ja iloa kirpeistä loppusyksyn päivistä. Nauti kävelyistä luonnon helmassa ja huomaa kauneus, joka löytyy levolle käyvästä luonnosta. Onnenvärisi on tällä viikolla vihreä.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Tällä viikolla saatat kaivata veden äärelle ja tätä kaipuuta kannattaa kuunnella. Oli kyse sitten vaahtokylvystä, kylpyläreissusta tai kävelyretkestä meren tai järven rannalla, veden läheisyys tuo rauhaa levottomaan mieleesi. Loppuviikosta ajatuksesi selkiytyvät pitkään pohtimasi asian suhteen.

Rapu (21.6.-22.7.): Olet saattanut viime aikoina kärsiä terveysongelmista, mutta tällä viikolla tapahtuu käänne parempaan. Älä kuitenkaan epäröi pyytää apua, jos sitä tarvitset. Saat voimaa kullan väristä, erityisesti kultaisista koruista.

Leijona (23.7.-22.8.): Tällä viikolla saat odottamattoman neuvon sinua vanhemmalta ihmiseltä. Kuuntele neuvoa tarkkaan ja pohdi, onko sille tällä hetkellä elämässäsi tarvetta. Loppuviikosta sinua odottaa mukava kohtaaminen.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Siivousinto on vallannut sinut ja haluaisit järjestää koko kotisi uusiksi. Malta kuitenkin vähän – sisäiset pulmasi eivät katoa ulkoisia asioita järjestelemällä. Nyt on aika pysähtyä pohtimaan asioita kaikessa rauhassa.

Vaaka (23.9.-22.10.): Lemmenasiat kukoistavat. Jos olet parisuhteessa, nyt on oikea hetki viettää laatuaikaa kumppanisi kanssa. Jos olet sinkku, tällä viikolla kannattaa pitää silmät auki ja osallistua rohkeasti erilaisiin sosiaalisiin tapahtumiin.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Raha-asiasi voivat nyt hyvin. Voi olla, että olet saanut suuremman summan rahaa tai sitten työnteko ja säästäminen kantavat hedelmää. Nyt ei kuitenkaan ole aika tuhlata – mieti tarkkaan, mihin haluat rahaa sijoittaa, vai onko järkevämpää säästää lisää.

Jousimies (22.11.-21.12.): Tällä viikolla joudut ehkä perumaan joitakin menojasi odottamattomien syiden vuoksi. Älä huoli, asiat eivät kuitenkaan kaadu tähän. Suhtaudu muutoksiin joustavasti ja luottavaisin mielin.

Kauris (22.12.-19.1.): Marraskuun pimeys saattaa tuntua masentavalta, mutta käännä katseesi harrastuksiisi ja löydät niistä paljon iloa ja energiaa. Haaveilet ehkä jo ensi kesän auringosta ja lomamatkoista. Malta kuitenkin mielesi, äläkä hätiköi matkavarausten suhteen. Kesään on vielä aikaa ja paljon ihanaa ehtii tapahtua ennen sitä.

Vesimies 20.1.-18.2.): Tällä viikolla saatat tuntea tarvetta vetäytyä omiin oloihisi. Anna itsellesi se aika, mitä tarvitset. Sosiaalisempi ajanjakso koittaa aikanaan.

Kalat 19.2.-20.3.): Tällä viikolla sukulaisesi ovat vahvasti läsnä elämässäsi. Tämä saattaa herättää sinussa ristiriitaisia tunteita. Anna itsellesi tilaa käsitellä tunteesi ja ilmaise ajatuksesi myös sukulaisillesi – saat olla tunteistasi avoin ja rehellinen, mutta muista samalla suhtautua toisiin empaattisesti.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.