Päivähoroskooppi 30.10.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 30.10.23

Nykyiset muutokset voivat saada tarvitsemaansa tukea. Herkkä Kuu sulautuu muuntavaan Plutoon, mikä mahdollistaa meille radikaaleja muutoksia ilman, että tunnemme olomme järkyttyneiksi. Sen jälkeen Kuu siirtyy kommunikatiiviseen Kaksosiin, ja voimme tulla vieläkin avoimemmiksi muutoksille. Voimme myös pohtia muiden kanssa keinoja elämämme kohentamiseksi. Lopuksi Kuu kohtaa rajoittavan Saturnuksen, mikä heikentää hieman sitä keskittymistä ja omistautumista, joka meillä oli, asettamalla meille sääntöjä. Silti emme anna takaiskujen pysäyttää itseämme pysyvästi.

Mitä voimme oppia

Vaikka Saturnuksen asettamat säännöt voivat hetkellisesti hidastaa meitä, ne voivat myös toimia oppimiskokemuksina ja vahvistaa päätöstämme saavuttaa tavoitteemme. Muutos voi olla pelottavaa, mutta tämä päivä kannustaa meitä olemaan rohkeita ja luottamaan omiin voimavaroihimme.

Kun päivä etenee, voimme löytää uusia tapoja sopeutua ympärillämme tapahtuviin muutoksiin. Kommunikatiivinen Kaksos-Kuu kannustaa meitä jakamaan ajatuksiamme ja ideoitamme muiden kanssa, mikä voi johtaa uusiin näkökulmiin ja mahdollisuuksiin. Älä epäröi hakea tukea ystäviltä ja perheeltä, kun tarvitset apua tai ohjausta.

Vaikka emme voi välttää kaikkia esteitä ja vaikeuksia, voimme silti pysyä vahvoina ja jatkaa eteenpäin kohti unelmiamme. Tärkeintä on muistaa, että muutokset ovat osa elämää, ja niiden avulla voimme kasvaa ja kehittyä. Luota itseesi ja pidä kiinni päämääristäsi, niin voit voittaa kaikki haasteet matkallasi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.