Viikkohoroskooppi 25.9-1.10.

Oinas (21.3. – 19.4.): Taloudelliset asiat ovat nyt pinnalla. Tee tarkka budjetti ja tarkista säästöjäsi. Voit myös harkita sijoituksia tai uusia tapoja ansaita lisätuloja. Ole varovainen impulsiivisten ostosten suhteen.

Härkä (20.4. – 20.5.): Tuleva viikko tuo mukanaan energisen startin. Nyt on aika keskittyä omiin tavoitteisiisi ja luoda suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Älä epäröi ottaa riskejä ja tarttua uusiin mahdollisuuksiin.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Työ ja ura vaativat nyt huomiotasi. Ole tehokas ja keskity tehtäviisi, mutta älä unohda tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Voit myös saada tunnustusta työpaikallasi.

Rapu (21.6. – 22.7.): Terveys ja hyvinvointi ovat nyt tärkeitä. Huolehdi itsestäsi, syö terveellisesti ja liiku säännöllisesti. Myös henkinen hyvinvointi on olennaista, joten rentoudu ja hae tasapainoa elämääsi.

Leijona (23.7. – 22.8.): Rakkaus ja ihmissuhteet kukoistavat. Anna tunteidesi näkyä ja vietä aikaa rakkaasi kanssa. Myös ystävät tuovat iloa elämääsi, joten järjestä yhteisiä tapahtumia ja nauti seurasta.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Kommunikointi on avainasemassa. Ole avoin uusille ideoille ja kuuntele muiden näkemyksiä. Voit löytää mielenkiintoisia mahdollisuuksia verkostoitumisen kautta. Myös vanhat ystävät voivat olla avuksi.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Luovuus ja taide ovat tärkeitä tulevalla viikolla. Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile uusia harrastuksia tai projekteja. Voit löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Koti ja perhe ovat nyt etusijalla. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa ja harkitse kodin parantamista tai uudistamista. Tue perheenjäseniäsi heidän pyrkimyksissään.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Viestintätaidot ovat avainasemassa. Ole selkeä ja rehellinen ilmaistessasi ajatuksiasi. Tämä auttaa sinua välttämään väärinkäsityksiä ja konflikteja. Opi myös uusia taitoja.

Kauris (22.12. – 19.1.): Ystävät ja sosiaaliset suhteet ovat keskiössä. Järjestä tapaamisia ja vietä aikaa ystäviesi seurassa. Voit myös saada uusia kontakteja ja mahdollisuuksia verkostoitumisen kautta.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Taloudellinen vakaus on nyt tavoitteenasi. Suunnittele pitkän aikavälin taloudellisia tavoitteita ja säästä järkevästi. Voit myös harkita sijoituksia tai ammatillista kehittymistä.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tuleva viikko tuo mukanaan syvällisiä henkisiä oivalluksia. Olet nyt erityisen herkkä ympäröiville energioille, joten kuuntele sisäistä intuitiotasi ja harkitse asioita huolellisesti. Se voi auttaa sinua tekemään tärkeitä päätöksiä elämässäsi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikkohoroskooppi 25.9-1.10.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.